Aut. VVS Hvidovre

VVS Albertslund

Når du har akutte problemer og skal have hjælp til dit vvs i Albertslund, så er du kommet til det rette sted.

Vores firma har over 26 års erfaring med at hjælpe folk med deres problemer, og de kan også afhjælpe dit, når uheldet er ude og skal løses ikke bare nu, men lige nu.

Hos os er du altid sikret:

  •     Døgnvagt alle døgnets timer og dage
  •     Erfarne og autoriseret specialister med over 26 års erfaring
  •     Professionelt arbejde i topklasse, der overholder alle aftaler

Vi klarer alle slags VVS-opgaver i Albertslund

Når du kontakter os omkring en VVS-opgave i Albertslund, så kan du altid være sikker på, at den bliver løst hurtigt og efter alle kunstens regler. Vi specialiserer os i akutte opgaver men står også altid til din rådighed, når du ikke har akut behov for hjælp.

Her er nogle af de opgaver, du kan få klaret hos os:

Hvis vi ikke har nævnt det, du har brug for, eller du ikke er helt sikker på, hvad der er det rigtige for dig, så tøv ikke med at ringe til os, og vi vil sammen finde den helt rigtige løsning til dig.

Alle vores erfarne og autoriserede specialister har igennem mange år oplevet alle slags problemer og udfordringer, så hvad end din opgave er stor eller lille, så kan du få den klaret hos os.

Frostskadet vandrør - vvs hvidovre

Akut døgnvagt til VVS i Albertslund året rundt

Der er kun en ting at gøre, når et vandrør knækker, eller du har en oversvømmelse i dit badeværelse. Du har brug for at kontakte en erfaren og professionel VVS i Albertslund, der kan løse problemet og redde dit hjem fra en større vandskade.

Heldigvis har vi løsningen, da du kan kontakte vores akutte døgntelefon når som helst, og vi sender en mand ud til dig for at løse de problemer, der ikke kan vente til mandag formiddag.

Når du ringer til os, kan du som udgangspunkt forvente, at vi sender en professionel fagmand ud til dig på mindre end to timer, og han kan derefter hurtigt bringe en ende på dit problem. Du kan dog stadig være 100 procent komfortabel, da vi altid sætter en ære i, at alt arbejde bliver lavet fuldt forsvarligt og sikkert, så der ikke opstår akutte problemer igen bagefter.

Hos os får du kun erfarne VVS’ere i Albertslund

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne stole på de folk, der træder ind i ens hjem og begynder at rode rundt, og det kan du altid, når du bestiller os til VVS i Albertslund.

Vores folk er erfarne, kompetente og ikke mindst servicemindede, og vi sætter altid din tryghed i fokus, når vi laver en opgave for dig.

Ring til os nu og få et gratis tilbud

Når du står og skal have lavet en noget i dit køkken eller badeværelse, så ring til os og få et gratis og uforpligtende tilbud på 40 860 860.

Hvis din opgave er akut og skal løses med det samme, inden konsekvenserne bliver for overvældende, kan du stadig ringe

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860