Montering af sanitet - VVS-firma Frederiksberg / Valby

VVS-firma Frederiksberg / Valby

Vores VVS-firma hjælper dig med dine VVS-installationer på Frederiksberg og i Valby. Akut VVS Service kan hjælpe med mange forskellige VVS-opgaver inden for vand, varme, sanitet og gas. Hvis du oplever akutte problemer som f.eks. et sprunget vandrør eller en håndvask eller et toilet som er stoppet til, så kan du altid få hjælp ved at kontakte vores døgnvagt. Her er en oversigt den VVS-service som vi tilbyder på Frederiksberg og i Valby:

VVS-døgnvagt for Frederiksberg og Valby

Står du med et akut VVS-problem på Frederiksberg eller i Valby, så kan vi hjælpe dig med det samme. Du kan kontakte vores VVS-døgnvagt for Frederiksberg og Valby alle timer i døgnet, alle dage i året. Vi yder hjælp til akutte VVS-opgaver, hvis du har et sprunget eller utæt vandrør. Ligeledes kører vi ud og hjælper, hvis du står med et tilstoppet afløb, lige meget om der er tale om et afløb fra en vask eller et toilet. For akut VVS-service på Frederiksberg eller i Valby så kontakt vores døgnservice på telefon 40 860 860.

Installation af termostat - VVS-firma Frederiksberg / Valby

Større og mindre VVS-opgaver

Hos Akut VVS Service påtager vi os gerne større VVS-opgaver på Frederiksberg og i Valby. Vi kan f.eks. hjælpe dig med at få et flot nyt badeværelse, hvor vi sørger for alt. Vi sørger også for den nødvendige rørføring, opbygning af badeværelset fra bunden af og selvfølgelig for tilslutning af sanitet til dit badeværelse. Ligeledes påtager vi os gerne mindre VVS-opgaver på Frederiksberg og i Valby, som at tilslutte og montere en vaskemaskine eller opvaskemaskine eller at udskifte en håndvask, et armatur eller et toilet. Kontakt os for at høre nærmere om hvilke andre større og mindre VVS-opgaver inden for vand, varme, sanitet og gas, som vi kan hjælpe dig med.

Privat- og erhvervskunder på Frederiksberg og i Valby

I vores VVS-firma servicerer vi både privatkunder og erhvervskunder på Frederiksberg og i Valby. Ligeledes udfører vi forskellige VVS-opgaver for ejendomsforeninger. Hvis du har en VVS-opgave der skal laves på Frederiksberg eller i Valby, så kan du roligt kontakte os lige meget om du ringer som private, fra en virksomhed eller en boligforening. Vi påtager os gerne både større og mindre VVS-opgaver på Frederiksberg og i Valby for alle kundetyper.

Tilbud på VVS-service

Står du med et akut VVS-problem, så kan du kontakte vores døgnvagt alle timer i døgnet. Har du andre VVS-opgaver, så kan du skrive eller ringe til os om priser og tilbud på din opgave. Vi kan hjælper dig med forskellige typer af VVS-service, så tag fat i os med det samme på 40 860 860 eller udfyld nedenstående kontaktformular.

Senest opdateret: 23. november 2020

  Bliv ringet op af Akut VVS Service
  Navn
  Dit spørgsmål
  Telefonnummer
  Kontakt Akut VVS Service

  Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

  Døgnservice
  24/7 VVS Døgnvagt
  Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
  Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

  Ved akut VVS-skade
  kontakt vores 24/7 døgnservice
  på tlf. 40 860 860

  Her kører vi
  VVS-service København og Sjælland