VVS-firma København

Akut VVS Service har adresse i Kødbyen tæt på centrum af København. Herfra servicerer vi privatkunder og erhvervskunder i hele København og på Frederiksberg. Fra vores base på Vesterbro tilbyder vi også hurtig udrykning ved akutte VVS-problemer til København K, Vesterbro, Østerbro, Nordhavn, Nørrebro, København NV, København SV, Valby og mange andre steder i og omkring København. Vi yder bl.a. følgende VVS-service:

VVS-døgnvagt for København

Har du et sprunget eller utæt vandrør, så ring til os med det samme. Vi har VVS-døgnvagt for hele København alle timer i døgnet alle dage i året. Du kan altid få fat på Akut VVS Service, når du har brug for akut VVS-hjælp i København. Vi rykker ud 24/7, hvis du f.eks. står med et stoppet toilet eller en vandskade. Du kan altid få hurtig og effektiv VVS-service i København af os.

Vandhane drypper - VVS-firma København

Autoriseret VVS-firma i København

Akut VVS Service er et autoriseret VVS-firma, som har til huse i København. Fra vores base i det centrale København servicerer vi kunder i hele København og omegn. Vores dygtige aut. VVS’ere kan hjælpe med at løse både almindelige VVS-monteringsopgaver og med totalrenovering af dit badeværelse. Vi påtager os mange forskelligartede VVS-opgaver inden for vand, varme, sanitet og gas, som ofte kræver autorisation.

Service til forskellige typer af VVS-kunder

For os er det underordnet, om du har brug for VVS-service som privat eller for erhverv. Vi yder service til mange forskellige typer af VVS-kunder. Vi tilbyder autoriseret VVS-service for bl.a. virksomheder, butikker, offentlige institutioner, boligforeninger og private husholdninger. Lige meget hvilken kundetype du tilhører, så kan du få hjælp af vores dygtige VVS’ere.

VVS-service - VVS-firma København

Pris på VVS-arbejde i København

Ring for at få information om pris på det VVS-arbejde, som du ønsker at få udført. Du kan også sende os en besked, så kontakter vi dig om VVS-service i København. Har du brug for Akut VVS-service, så kan du på alle tidspunkter af døgnet få fat på vores døgnvagt for København. Bemærk, at akutte udkald i aften- og nattetimerne koster ekstra.

Senest opdateret: 7. april 2021

  Bliv ringet op af Akut VVS Service
  Navn
  Dit spørgsmål
  Telefonnummer
  Kontakt Akut VVS Service

  Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

  Døgnservice
  24/7 VVS Døgnvagt
  Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
  Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

  Ved akut VVS-skade
  kontakt vores 24/7 døgnservice
  på tlf. 40 860 860

  Her kører vi
  VVS-service København og Sjælland