VVS København

Akut VVS Service løser alt inden for vvs i hele København. Herfra servicerer vi privatkunder, boligforeninger og erhvervskunder. Med mere end 26 års erfaring og mere end 1000´er glade kunder, ved vi hvad det kræver, at levere kvalitetshåndværk uanset opgavens omfang.

At lytte til dine ønsker og behov er alt afgørende, når vi sender en specialist ud til din adresse. Kombinationen af godt håndværk, kommunikation og serviceniveau i særklasse sikrer dig den bedste oplevelse, når du står og skal bruge en kompetent VVS i København.

Vi yder bl.a. følgende opgaver inden for VVS:

VVS døgnvagt til hele København

Har du et sprunget et rør, stoppet afløb eller noget helt 3? Så ring til os med det samme. Du kan bruge vores VVS Døgnvagt København alle timer i døgnet alle dage i året. Du kan altid få fat på Akut VVS Service, når du har brug for hjælp uden for åbningstid. Vores specialister bemander telefonen alle timer i døgnet – hverdage, weekender og helligedage. Er du i tvivl, om du har brug for hjælp med det samme inden skaden bliver for stor? Så kan du altid kontakte os. Så skal vi nok vejlede dig til den løsning, som er bedst for dig. Kan problemet ikke vente, kan vi være ude på din adresse hurtigt – oftest inden for 1 time.

Vandhane drypper - VVS-firma København

Autoriseret VVS specialister i København

Akut VVS Service er et autoriseret firma, som har VVS afdeling i indre København. Fra vores base i det centrale København servicerer vi kunder i hele København og omegn. Vores dygtige aut. VVS’ere kan hjælpe med at løse både almindelige VVS-monteringsopgaver og med totalrenovering af dit hjem eller virksomhed. Vi påtager alle opgaver inden for faget, og vi kan med garanti løse din udfordring. De fleste opgaver kræver autorisation. Det har vi været i 26 år, så ring endelig til os.

VVS-service - VVS-firma København

Få et gratis VVS tilbud på dit arbejde i København

Ring til os helt uforpligtende alle ugens dage. Ud fra dit ønske og behov, kan vi sammensætte et skræddersyet VVS tilbud til dig i København. Hvis dit problem er akut, kan du ringe til os og få vejledning med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.

Senest opdateret: 22. juli 2022

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860