Vandhane løber - VVS-firma Nørrebro / København NV

VVS-firma Nørrebro / København NV

Få vores VVS-firma til at hjælpe dig med VVS-service på Nørrebro og NV-kvarteret. Akut VVS Service udfører forskellige typer af VVS-opgaver inden for vand, varme, sanitet og gas. For borgere, virksomheder og beboelsesejendomme på Nørrebro og København NV tilbyder vi professionel VVS-service. Vores VVS-service omfatter bl.a.:

 • Akut udrykning ved vandskader
 • Udskiftning af utæt eller sprunget vandrør
 • Udskiftning eller reparation af løbende vanhane
 • Udskiftning eller reparation af løbende toilet
 • Renovering af badeværelse
 • Montering af håndsvaske og køkkenvaske
 • Montering af vaskemaskiner og opvaskemaskiner
 • Montering af gaskomfur
 • Servicering af varmeinstallationer

VVS-døgnvagt på Nørrebro og København NV

Vi har VVS-døgnvagt for hele Nørrebro og København NV. Løber vandet fra et utæt eller sprunget vandrør, så kan du få fat på os 24/7 alle dage i ugen hele året rundt. Som vores navn Akut VVS Service antyder, så specialiserer vi os i at hjælpe dig med akutte VVS-problemer. Vi kan også hjælpe hvis dit toilet løber eller er stoppet til. Det samme gør sig gældende, hvis din vandhane løber eller vasken er stoppet til. Kontakt vores døgnvagt for Nørrebro og NV-kvarteret på telefon 40 860 860, så kan du hurtigt få hjælp af os.

Kopperør - VVS-firma Nørrebro / København NV

Aut. VVS-installatør til små og store opgaver

Få en autoriseret VVS’er fra Akut VVS Service til at hjælpe dig med både små og store VVS-opgaver. Vores VVS-firma leverer professionel VVS-service inden for vand, varme, sanitet og gas. Vi kan hjælpe med at fra almindelig tilslutning af sanitet til en total renovering af dit badeværelse. Ønsker du et nyt badeværelse, så kan vi hjælpe dig med projektering, rørføringer og opbygning. Vi hjælper selvfølgelig også med montering af vaske, armaturer, toiletter, vaskemaskiner m.m. Kontakt os for at høre nærmere om hvilke VVS-ydelser, som vi kan tilbyde til dig på Nørrebro og i København NV.

VVS-service til private og erhverv på Nørrebro og i NV

Få en af vores dygtige VVS’ere ud til dig på Nørrebro eller i København NV. Vi tilbyder VVS-service til både private, erhverv og boligforeninger på Nørrebro og i NV-kvarteret. Akut VVS Service kan hjælpe dig med de fleste VVS-opgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om vores tilbud på VVS-arbejde.

Tilbud på VVS-arbejde på Nørrebro eller i København NV

Kontakt os for at høre nærmere om vores priser og tilbud på VVS-arbejde på Nørrebro eller i København NV. Vi kan både hjælpe dig, når du har akut brug for VVS-hjælp eller hvis du har større eller mindre VVS-opgaver. Hos vores VVS-firma får du altid en professionel og god service. Kontakt os hos Akut VVS Service på 40 860 860 eller benyt kontaktformularen for at høre nærmere om vores tilbud.

Senest opdateret: 20. november 2020

  Bliv ringet op af Akut VVS Service
  Navn
  Dit spørgsmål
  Telefonnummer
  Kontakt Akut VVS Service

  Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

  Døgnservice
  24/7 VVS Døgnvagt
  Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
  Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

  Ved akut VVS-skade
  kontakt vores 24/7 døgnservice
  på tlf. 40 860 860

  Her kører vi
  VVS-service København og Sjælland