Vandhane løber - VVS-firma Nørrebro / København NV

VVS Nørrebro & København NV

Har du brug for et aut. firma til at udføre dit vvs på Nørrebro eller København NV? Akut VVS Service udfører forskellige typer af VVS-opgaver inden for faget. Vi vejleder og rådgiver altid dig til den bedste løsning og alt arbejde bliver leveret til tiden. Din tilfredshed er vores drive. Derfor bestræber vi os altid på at løse din opgave til perfektion samt, at levere serviceniveau i særklasse.

Her har du nogle af de opgaver som vi løser for vores kunder:

  • Akut udrykning ved vandskader
  • Udskiftning af utæt eller sprunget vandrør
  • Udskiftning eller reparation af løbende vanhane
  • Udskiftning eller reparation af løbende toilet
  • Renovering af badeværelse
  • Montering af håndsvaske og køkkenvaske
  • Montering af vaskemaskiner og opvaskemaskiner
  • Montering af gaskomfur
  • Servicering af varmeinstallationer
  • Hvis din opgave ikke er nævnt, skal du ikke tøve med at ringe til os. Vi giver meget gerne et gratis tilbud på din opgave. Ring til os på 40 86 08 60.

VVS døgnvagt på Nørrebro og København NV

Vi har vvs døgnvagtfor hele Nørrebro og København NV. Løber vandet fra et utæt eller sprunget vandrør, så kan du få fat på os 24/7 alle dage i ugen hele året rundt. Som vores navn Akut VVS Service antyder, så specialiserer vi os i at hjælpe dig med akutte VVS-problemer. Vi kan også hjælpe hvis dit toilet løber eller er stoppet til. Det samme gør sig gældende, hvis din vandhane løber eller vasken er stoppet til. Kontakt vores vvs døgnvagt for Nørrebro og NV-kvarteret på telefon 40 860 860, så kan du hurtigt få hjælp af os.

Kopperør - VVS-firma Nørrebro / København NV

Aut. VVS firma til små og store opgaver på Nørrebro og København NV

Få en autoriseret VVS’er fra Akut VVS Service til at hjælpe dig med både små og store VVS-opgaver på Nørrebro og København NV. Voes firma leverer professionel service inden for vand, varme, sanitet og gas. Vi kan hjælpe med at fra almindelig tilslutning af sanitet til en total renovering af dit badeværelse. Ønsker du et nyt badeværelse, så kan vi hjælpe dig med projektering, rørføringer og opbygning. Vi hjælper selvfølgelig også med montering af vaske, armaturer, toiletter, vaskemaskiner m.m. Kontakt os for at høre nærmere om hvilke VVS-ydelser, som vi kan tilbyde til dig på Nørrebro og i København NV.

VVS til private og erhverv på Nørrebro og København NV

Få en af vores dygtige VVS’ere ud til dig på Nørrebro eller i København NV. Vi udfører arbejde til både private, erhverv og boligforeninger – store som små opgaver. Akut VVS Service kan hjælpe dig med de fleste VVS-opgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om vores tilbud på VVS-arbejde.

Gratis VVS tilbud på Nørrebro og København NV

Kontakt os allerede i dag og få et gratis tilbud på dit VVS på Nørrebro eller i København NV. Vi kan både hjælpe dig, når du har akut brug for VVS-hjælp eller hvis du har større eller mindre VVS-opgaver. Du er garanteret professionel og god service. Kontakt os hos Akut VVS Service på 40 860 860 eller benyt kontaktformularen for at høre nærmere om vores tilbud.

Senest opdateret: 22. juli 2022

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860