Montering af sanitet i badeværelset - VVS-firma Østerbro / Nordhavn

VVS Østerbro og Nordhavn

Søger du en til at udføre dit vvs arbejde på Østerbro eller Nordhavn, så kontakt os. Akut VVS Service hjælper dig med forskellige VVS-opgaver på Østerbro og Nordhavn. Vi har mere end 26 års erfaring som aut. firma og vi alt arbejde, bliver løst korrekt efter dansk lovgivning.

Vi sætter en stor ære i at levere markedets bedste arbejde. Vi overholder alle vores aftaler med pris og udført arbejdsopgaver. Vores specialister sidder altid klar på telefonen 24 timer i døgnet, så du altid kan få os ud på din adresse, når du skal bruge en kompetent fagmand. Generelt så hjælper vi private, virksomheder og beboelsesejendomme med opgaver vedrørende vand, varme, sanitet og gas. Ved akutte VVS-problemer kan du kontakte vores vvs døgnvagt på Østerbro og Nordhavn

Se de forskellige VVS-ydelser, som vi tilbyder her:

VVS døgnvagt Østerbro og Nordhavn

Er dit vandrør sprunget, så ring hurtigt til os. Vi har vvs døgnvagt på Østerbro og Nordhavn, som hurtigt kan være fremme ved akutte VVS-problemer. Akut VVS Service hjælper private, butikker, virksomheder og boligforeninger på Østerbro og i Nordhavn, hvis der opstår en akut VVS-skade.

Typiske skader som kræver hurtig udrykning er når et vandrør er utæt, et toilet er stoppet til eller hvis vandhanen løber. For akut VVS på Østerbro og i Nordhavn, så kontakt vores døgnservice på telefon 40 860 860.

Montering af håndvask - VVS-firma Østerbro / Nordhavn

Hvilke typer vvs opgaver løser vi til Østerbro og Nordhavn

Hos Akut VVS Service påtager vi os mange forskellige typer af opgaver til på Østerbro og i Nordhavn. Der kan både være tale om større renoveringer af badeværelser, varmeanlæg, men selvfølgelige primært almindelige VVS-opgaver. Typisk hjælper vi ved akut opståede VVS-problemer, montering af toiletter, armaturer, håndvaske, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, gaskomfurer m.m. Har du også en VVS-opgave til os på Østerbro eller i Nordhavn, så kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde.

VVS til private og erhvervskunder på Østerbro og i Nordhavn

Om din opgave er privat, boligforening eller virksomhed, kan du altid kontakte vores vvs afdeling på Østerbro og i Nordhavn. Vores personale er specialiseret og uddannet til at kunne klare alle opgaver inden for faget, og vi kan med garanti også løse din. Derfor kan du trygt kontakt os, lige meget om du har brug for en VVS’er privat, til din butik, virksomhed eller ejendomsforening. Vi påtager os gerne både større og mindre VVS-opgaver for alle kundetyper på Østerbro og i Nordhavn.

Ring til vores vvs afdeling på Østerbro og Nordhavn i dag

Du kan kontakte vores vvs på Østerbro og Nordhavn i dag og få et gratis tilbud på din opgave. Du kan skrive og ringe til os på 40 860 860 24 timer i døgnet alle ugens dage – inklusiv weekend og helligedage. Vores servicemindede personale sidder klar ved telefonen døgnet rundt til at svare på dine
spørgsmål og høre om dine ønsker til VVS-arbejde, og nøjagtigt som vores installatører har de den højeste grad af professionel stolthed og perfektionisme klar til at hjælpe netop dig.

Senest opdateret: 22. juli 2022

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860