Aut. VVS-firma Rungsted / Hørsholm

VVS Rungsted og Hørsholm

I mere end 26 år har vi udført vvs til beboere og virksomheder i Rungsted og Hørsholm. Vi hjælper dig med større og mindre VVS-opgaver uanset hvilket behov, som du har brug for, at vi løser. Akut vvs service tilbyder også døgnvagt i Rungsted og Hørsholm, hvis akut har brug for hjælp. Det er aldrig til at sige, hvornår problemerne opstår. I nogle tilfælde kan skaden blive større, hvis du venter med at få det fikset. Derfor er vores telefon altid bemandet med en specialist, som kan vejlede dig til den rette løsning. Finder vi ud af, at dit problem skal løses med det samme, rykker vi akut ud alle timer i døgnet – hverdage, weekender og helligedage.

Her er nogle eksempler op opgaver, som vi hjælper vores kunder med:

  • Et tilstoppet afløb eller toilet
  • En tilstoppet håndvask eller køkkenvask
  • Et utæt eller sprunget vandrør
  • En løbende vandhane
  • Et løbende toilet
  • Problemer med varmen

Hvis din opgave ikke er nævnt, skal du ikke tøve med at ringe til os. Vi giver meget gerne et gratis tilbud på din opgave. Ring til os på 40 86 08 60.

VVS døgnvagt i Rungsted og Hørsholm

I Rungsted og Hørsholm kan du altid få hjælp fra vores vvs døgnvagt. Vi har mandskab klar døgnet rundt, som kan hjælpe dig ved akutte VVS-problemer. Som vores navn Akut VVS Service antyder, så er vi specialister i hurtigt at hjælpe dig, når du allermest har brug for det. Står du f.eks. med et vandrør som er sprunget, så kan vi hurtigt være fremme hos dig i Rungsted eller Hørsholm og begrænse skaden. Vi rykker selvfølgelig også ud til andre akutte VVS-opgaver, som f.eks. ved stoppet afløb eller hvis toilettet løber. Du kan kontakte vores døgnservice 24 timer i døgnet alle dage i året.

Montering af håndvask - VVS-firma Rungsted / Hørsholm

Aut. VVS til store og små opgaver i Rungsted og Hørsholm

Akut VVS Service er et autoriseret firma med over 26 års erfaring, som kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver inden for vand, varme, sanitet og gas. Vores dygtige medarbejdere kan også hjælpe dig med store opgaver som f.eks. en totalrenovering af dit badeværelse. Vores vvs afdeling I Rungsted og Hørsholm hjælper vi også borgere og virksomheder med mindre VVS-opgaver som f.eks. at tilslutte en vaskemaskine eller at montere et toilet. Kontakt os for at høre nærmere om hvilke ydelser vores aut. VVS’ere kan hjælpe dig med.

VVS i Rungsted og Hørsholm for virksomheder og private

Om du har brug for vvs privat, boligforening eller virksomheder i Rungsted eller Hørsholm, kan du altid stole på vores ekspertise. Vi sender altid en af vores dygtige og erfarne VVS-medarbejdere ud til dig, hvis du kontakter os for at få udført VVS-arbejde i Rungsted eller Hørsholm. Akut VVS Service hjælper med mange forskellige typer af VVS-opgaver. Du kan læse mere om hvilke ydelser vi tilbyder her på hjemmesiden eller du kan kontakte os direkte for at høre nærmere.

Priser og tilbud på VVS-arbejde i Rungsted eller Hørsholm

Ønsker du nærmere info om vores pris eller at få et tilbud på VVS-arbejde i Rungsted eller Hørsholm, så kontakt os gerne. Bemærk, at såfremt du har brug for akut VVS-hjælp i aften- og nattetimerne eller i weekenden, så vil der være et tillæg for det. Du er altid velkommen til at forhøre dig per telefon eller ved at skrive til os om et tilbud, før du tilkalder os. Vi er klar til at hjælpe lige meget om du har brug få løst et VVS-problem her og nu eller ønsker at få udført noget konkret VVS-arbejde.

Senest opdateret: 22. juli 2022

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860