Aut. VVS-firma Rungsted / Hørsholm

VVS-firma Rungsted / Hørsholm

Vores VVS-firma tilbyder VVS-service for beboere og virksomheder i Rungsted og Hørsholm. Vi hjælper dig med større og mindre VVS-opgaver inden for vand, varme, sanitet og gas. Akut VVS Service tilbyder døgnservice i Rungsted og Hørsholm, hvis akut har brug for hjælp. Står du f.eks. med et utæt vandrør eller tilstoppet toilettet, så ring til os. For hele Rungsted/Hørsholm-området kan vi bl.a. hjælpe med professionel VVS-service, hvis du oplever følgende problemer:

 • Et tilstoppet afløb eller toilet
 • En tilstoppet håndvask eller køkkenvask
 • Et utæt eller sprunget vandrør
 • En løbende vandhane
 • Et løbende toilet
 • Problemer med varmen

Herudover tilbyder vi bl.a. tilslutning og montering af sanitet, vaskemaskiner, opvaskemaskiner og gaskomfurer.

VVS-døgnvagt i Rungsted og Hørsholm

I Rungsted og Hørsholm kan du altid få hjælp fra vores VVS-døgnvagt. Vi har mandskab klar døgnet rundt, som kan hjælpe dig ved akutte VVS-problemer. Som vores navn Akut VVS Service antyder, så er vi specialister i hurtigt at hjælpe dig, når du allermest har brug for det. Står du f.eks. med et vandrør som er sprunget, så kan vi hurtigt være fremme hos dig i Rungsted eller Hørsholm og begrænse skaden. Vi rykker selvfølgelig også ud til andre akutte VVS-opgaver, som f.eks. ved tilstoppede afløb eller hvis toilettet løber. Du kan kontakte vores døgnservice 24 timer i døgnet alle dage i året.

Montering af håndvask - VVS-firma Rungsted / Hørsholm

Aut. VVS-firma til store og små opgaver

Akut VVS Service er et autoriseret VVS-firma, som kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver inden for vand, varme, sanitet og gas. Vores dygtige medarbejdere kan også hjælpe dig med store opgaver som f.eks. en totalrenovering af dit badeværelse. I Rungsted og Hørsholm hjælper vi også borgere og virksomheder med mindre VVS-opgaver som f.eks. at tilslutte en vaskemaskine eller at montere et toilet. Kontakt os for at høre nærmere om hvilke ydelser vores aut. VVS’ere kan hjælpe dig med.

VVS-service i Rungsted og Hørsholm for virksomheder og private

I Rungsted og Hørsholm tilbyder vi vores VVS-service for alle virksomheder, boligforeninger og private. Vi sender altid en af vores dygtige og erfarne VVS-medarbejdere ud til dig, hvis du kontakter os for at få udført VVS-arbejde i Rungsted eller Hørsholm. Akut VVS Service hjælper med mange forskellige typer af VVS-opgaver. Du kan læse mere om hvilke ydelser vi tilbyder her på hjemmesiden eller du kan kontakte os direkte for at høre nærmere.

Priser og tilbud på VVS-arbejde i Rungsted eller Hørsholm

Ønsker du nærmere info om vores priser eller at få et tilbud på VVS-arbejde i Rungsted eller Hørsholm, så kontakt os gerne. Bemærk, at såfremt du har brug for akut VVS-hjælp i aften- og nattetimerne eller i weekenden, så vil der være et tillæg for det. Du er altid velkommen til at forhøre dig per telefon eller ved at skrive til os om et tilbud, før du tilkalder os. Vi er klar til at hjælpe lige meget om du har brug få løst et VVS-problem her og nu eller ønsker at få udført noget konkret VVS-arbejde.

Senest opdateret: 20. november 2020

  Bliv ringet op af Akut VVS Service
  Navn
  Dit spørgsmål
  Telefonnummer
  Kontakt Akut VVS Service

  Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

  Døgnservice
  24/7 VVS Døgnvagt
  Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
  Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

  Ved akut VVS-skade
  kontakt vores 24/7 døgnservice
  på tlf. 40 860 860

  Her kører vi
  VVS-service København og Sjælland