Montering af køkkenvask - VVS-firma Storkøbenhavn

VVS Storkøbenhavn

Vi har i mere end 26 år udført vvs i hele Storkøbenhavn. Tøv ikke med at kontakt os, hvis du har brug for et autoriseret firma, der løser din opgave til punkt og prikke og udføre alt arbejde efter dansk lovgivning. Vores fagspecialister løser alle forskellige opgaver indenfor vand, varme, sanitet og gas. Bemærk også, at vi har vvs døgnvagt for hele Storkøbenhavn. Så hvis uheldet er ude, så kan du altid få fat på os. Her er en række af de VVS-opgaver, som vi kan hjælpe dig med:

Akut VVS-service i Storkøbenhavn

Kontakt vores VVS døgnvagt for Storkøbenhavn hele døgnet rundt. Ved akut opståede VVS-skader kan du ringe til vores døgnservice 24/7 alle dage i ugen hele året rundt. Har du et sprunget vandrør, et tilstoppet toilet, en vandskade i kælderen eller andet som kræver hurtig VVS-hjælp, så kontakt os. Hos Akut VVS Service dækker vi hele Storkøbenhavn inklusiv Vestegnen og andre forstæder til København. Ring på 40 860 860 hvis du har brug for akut VVS-service i Storkøbenhavn.

Hjælp ved vandskade - VVS-firma Storkøbenhavn

Aut. VVS i Storkøbenhavn

Som aut. VVS-firma udfører mange forskellige service- og monteringsopgaver inden for vand, varme, sanitet og gas. Kontakt os hvis du har brug for en professionel autoriseret VVS’er i Storkøbenhavn. Her på hjemmesiden kan du læse mere om de forskellige VVS-ydelser, som vi tilbyder. Har du en konkret VVS-opgave, som du ønsker at få udført dit vvs i Storkøbenhavn, så kan du også bare kontakte os med det samme. Vores dygtige VVS’ere har mange års erfaring med udførelse af VVS-opgaver og derfor kan vi altid hurtigt give dig en tilbagemelding på din forespørgsel.

VVS arbejde til private, virksomheder og boligforeninger i Storkøbenhavn

Vi yder ikke kun VVS-service i Storkøbenhavn for private, men også for virksomheder, boligforeninger og andre. Vi påtager os gerne større renoveringsopgaver af badeværelset eller opgaver med varmeinstallationer. Omvendt siger vi heller ikke nej til mindre monteringsopgaver i Storkøbenhavn. F.eks. ved montering og tilslutning af vaskemaskiner, opvaskemaskiner, toiletter, håndvaske, gaskomfurer m.m. Lige meget om du ringer privat, fra en virksomhed, en butik, en boligforening eller en offentlig institution, så kan du altid få VVS-hjælp fra os.

Priser på VVS til Storkøbenhavn

Ring gerne til os eller skriv til os for at høre nærmere om vores priser på VVS-arbejde. Ved akut brug for VVS-hjælp så kontakt os på 40 860 860. Alt efter hvilken VVS-service du ønsker, så kan du enten få en pris med det samme eller vi kan tilbyde at give dig et uforpligtende tilbud. Hør nærmere om priser og tilbud på VVS-arbejde i Storkøbenhavn ved at tage kontakt til os.

Senest opdateret: 22. juli 2022

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860