Aut. VVS Hvidovre

VVS Lyngby

Overvejer du at få lavet et nyt badeværelse, eller er noget knækket, og du har vand over det hele? Uanset hvilket VVS-problem du har, så er vi klar til at hjælpe dig i Lyngby, så alt kan blive klaret med det samme. Med over 26 års erfaring og en døgnvagt, der står åben alle årets dage, er vi sikre på, at du hos os altid får den hjælp, du har behov for.

Hos os er du altid sikret:

  • Udelukkende autoriseret og kompetente VVS’ere
  • Erfarne specialister med over 26 år i branchen
  • Mulighed for akut døgnvagt alle årets dage

Autoriseret og perfektionistisk VVS-firma til dig i Lyngby

Når du vælger os til at lave en VVS-opgave for dig, så kan du trygt stole på, at den altid bliver lavet forsvarligt, da vi udelukkende har autoriserede specialister ansat til at løse dine udfordringer. Du kan derfor altid trygt og roligt kontakte os, når du skal have lavet en opgave, da vi både rykker ud til private og erhvervskunder, da alle skal kunne få hjælp af de bedste fagfolk på markedet.

Her er nogle af de ting, vi kan gøre for dig:

Vi laver dog også uendeligt meget mere, så lige meget hvilket problem du står og kæmper med, så er vi den rette partner til dig. Vælg os derfor hver gang, du mangler at få lavet noget på dit badeværelse eller i dit køkken i Lyngby.

Frostskadet vandrør - vvs hvidovre

VVS i Lyngby med døgnvagt til dig

Hvis der opstår uheld på dit badeværelse eller i dit køkken, og det enten er sent om aftenen, eller det er weekend, hvad gør du så? Du ringer heldigvis bare til vores akutte døgnvagt og får hjælp til at klare dit VVS-problem, da vi sidder klar til at hjælpe 24 timer i døgnet og 365 dage om året.

Du må aldrig gå med et ubehandlet problem i længere tid end absolut nødvendigt, da det kan komme til at koste dig enormt dyrt i længden. Det er også derfor, vi altid sender en specialist ud til dig i Lyngby, når du ringer til os, og han er som udgangspunkt fremme hos dig på mindre end to timer for at klare det problem, der volder dig så meget besvær. Han fikser det, der skal fikses, og når han igen forlader dig, så kan du have ro i maven og vide, at alt er nøjagtigt, som det bør være.

VVS i Lyngby med mange års erfaring

Vi er stolte af at kunne sige, at vi igennem mere end 26 år har lavet VVS-opgaver for folk i Lyngby, og det er denne erfaring, som nu kan komme dig til gode, når du kontakter os.

Du kan hos os altid vide dig sikker på, at vores autoriserede fagmænd konstant bliver videreuddannet, og de altid har branchens nyeste og bedste udstyr ved hånden, når de kommer ud på din adresse. Derudover er vi selvfølgelig altid behjælpelige med råd og vejledning, så du kan få den bedst mulige service.

Ring til os i dag

Ring til os på 40860860, når du ønsker at få lavet en VVS-opgave af erfarne fagmænd.

Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende, og vores servicemindede personale lytter selvfølgelig til dine unikke behov, så du kan få den bedst mulige hjælp.

Senest opdateret: 19. december 2022

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860