VVS Ølstykke

Bor du i Ølstykke og har brug for professionel VVS i absolut højeste kvalitet? Et firma, der sætter en ære i at overholde aftaler og levere til tiden? Et firma, da vil løse dit problem uanset, hvor stort eller småt. Det måtte være? Hvis du kan svare ja til et af disse spørgsmål, er du kommet til det rette sted.

Vi har over 26 års erfaring i faget, og vi sidder altid klar ved telefonen til af hjælpe dig med netop dit vvs i Ølstykke.

Kunderne vælger os typisk pga.:

  • Alt dit arbejde bliver leveret til tiden og vil være efter alle de nyeste standarder
  • Mulighed for akut hjælp – døgnvagt 365 dage
  • Aut. specialister med 26 års erfaring
  • Telefonservice 24 timer i døgnet

Kvalitetshåndværk til dit vvs i Ølstykke

Vi har fra dag et bestræbt os på at være dit foretrukne firma til alle VVS-opgaver i Ølstykke store som små. Om du har brug for vores ydelser som privat, erhverv eller boligforening gør ingen forskel for os, og vi garanterer høj kvalitet uanset, hvilken type kunde, du er.

Vores medarbejdere bliver løbende opkvalificeret, så du kan være sikker på, at alt arbejde bliver lavet sikker, forsvarligt og til de seneste forskrifter, og du vil allerede kunne opleve vores store engagement og professionelle stolthed, når du første gang ringer til os.

Vi sætter en ære i at levere markedets bedste VVS-arbejde i Ølstykke, og vi er enormt stolte over de veludførte opgaver, vi allerede har klaret. Uanset opgavens omfang, tager vi den utroligt seriøst, da godt arbejde er en æressag for os.

Vandhane drypper - VVS-firma København

VVS Døgnvagt Ølstykke

Du er aldrig herre over, hvornår der sker akutte uheld som fx et sprunget vandrør, eller noget helt andet. Derfor tilbyder vi vvs døgnvagt i Ølstykke 365 dage om året. Kort fortalt betyder det, at du altid kan få os ud på din adresse og hjælpe dig

Det eneste du skal gøre er at ringe til os og fortælle om det akutte problem, og vi er
allerede på vej ud til dig for at løse det, inden det vokser sig større.
Ubehandlede akutte problemer kan give uoverskuelige udfordringer på længere sigt, så hvis der opstår noget, der ikke bør vente til næste dag, så er vi kun et opkald væk, og vi er oftest fremme hos dig for at løse problemet inden for to timer af dit opkald.

26 års erfaring med VVS i Ølstykke

I mere end 26 år, har vi lavet vvs i Ølstykke, og vi er langt fra tilfredse. Vi er stadig
nøjagtigt så perfektionistiske som, da vi startede, og vi har autoriserede specialister, der kan løse alle VVS-opgaver uanset deres størrelse og kompleksitet.

Vi laver bl.a.:

Er din opgave ikke nævnt i ovenstående punkter. Det betyder ingenting for os. Kontakt os helt uforpligtende i dag. Så kigger vi på din opgave med det samme.

VVS-service - VVS-firma København

Bestil en tid med det samme

Ønsker du at få et gratis tilbud på din vvs opgave i Ølstykke? Få et gratis og uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen eller ringe til os på 70 44 41 75

Vores servicemindede personale sidder klar ved telefonen døgnet rundt til at svare på dine
spørgsmål og høre om dine ønsker til VVS-arbejde, og nøjagtigt som vores installatører har de den højeste grad af professionel stolthed og perfektionisme klar til at hjælpe netop dig.

Hvis du har brug for akut hjælp, kan du ringe med det samme. Så skal vi nok hjælpe dig hurtigst muligt, og hvis det ikke er akut, kan du roligt og trygt ringe til vores almindelige
kundeservice døgnet rundt, hvor vi vil bestræbe os på at svare på alle spørgsmål.

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860