Aut. VVS Hvidovre

VVS Ordrup

Har du et problem i dit køkken eller badeværelse? Har du brug for hjælp med det samme, uanset tidspunktet? Ring trygt til os, når du skal have lavet noget VVS-arbejde i Ordrup, og vi kan hjælpe dig ligegyldigt, hvad du står og har brug for.

Når du vælger os, får du blandt andet:

  • Alle opgaver bliver lavet af autoriserede VVS’ere
  • Erfarne specialister med over 26 års erfaring
  • Mulighed for akut døgnvagt 24 7, 365

Autoriseret VVS-firma til dig i Ordrup

Hos os sætter vi en ære i, at alle opgaver skal løses sikkert og forsvarligt, og derfor er alle vores VVS’ere fuldt autoriserede til at hjælpe dig i Ordrup uanset din opgaves type eller størrelse.

Vi tager os både af dit køkken, badeværelse og alt derimellem og udover, så du når som helst kan få den hjælp, du har behov for.

Her er nogle af de ting, vi kan gøre for dig:

Dette er dog kun et lille udpluk af alt det, du kan få klaret hos os. Vi er enormt fleksible og lytter naturligvis til dine unikke behov og ønsker, da det er dig, vi er her for.

Du kan derfor altid trygt og roligt ringe til os, og vi sidder klar til at rådgive dig til, hvad der passer til netop dit behov.

Frostskadet vandrør - vvs hvidovre

Døgnvagt til VVS i Ordrup til dig

Du skal aldrig nogensinde være bange for, at et rør springer, eller dit gulv er oversvømmet, for hos os har du nemlig adgang til en akut VVS døgnvagt året rundt. Vi kører ud til dig i Ordrup og løser dit problem så let som ingenting, og vi gør det alle døgnets timer og alle årets dage.

Vi ved, at hvis et problem først er så overvældende, at det skal løses med det samme, så skal det virkelig også bare løses med det samme. Vi kan derfor være hos dig på mindre end to timer i næsten alle tilfælde, og vi går ikke igen, før dit problem er løst, så du kan komme videre med din hverdag.

Erfarne og perfektionistisk VVS til dig i Ordrup

Du skal kunne stole på, at alle opgaver bliver løst ordentligt og ikke mindst lovligt, og det kan vi garantere, da alle vores VVS’ere er fuldt autoriseret efter alle kunstens regler.

Du kan ikke finde nogen i Ordrup med vores erfaring og perfektionisme, og dette vil altid komme dig til gavn, når du bestiller os til at lave en opgave.

Med over 26 års erfaring har vi set og oplevet det meste, og vi har endnu ikke mødt en opgave, vi ikke kunne klare. Vi kan derfor love dig, at med os som din partner, så bliver alle opgaver lavet med fokus på sikkerhed og perfektionisme.

Ring til os i dag

Hvis du står og mangler en erfaren og autoriseret VVS’er, så ring til os med det samme på 40 860 860.

Vores personale vil sidde klar til at give dig et uforpligtende tilbud på lige det, du står og mangler. Vi lytter altid til dine behov og sætter os ind i din situation, så vi sammen kan finde den bedste løsning til glæde og gavn for dig.

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860