VVS Lyngby

Ring til din lokale VVSér i Lyngby.
Dag og nat, hverdage, weekender samt helligdage.

Hurtig og professionel VVS-service lokalt i Lyngby

Står du og skal bruge professionel hjælp til dit VVS i Lyngby? Så behøves du ikke at klikke videre. Akut VVS Service har i 26 år hjulpet de lokale borgere med deres udfordringer. Når du vælger os til din opgave, sender vi kun specialister ud til din adresse. VVS firmaer Sjælland har specialister der løser din opgave korrekt efter alt dansk lovgivning. For os er en aftale en aftale. Derfor leverer vi altid dit arbejde til aftalt tid, så du nemt og hurtigt kan have en hverdag uden håndværkere på adressen.

Vi løser alle opgaver inden for vores fag, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Blikkenslager Lyngby

Hvorfor vælge blikkenslager Lyngby?

26 års professionel erfaring

+ 26 års blikkenslager erfaring og med glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVSér der holder hvad vi lover

Lokal vvsér der kan hjælpe dig – ring trygt til os i dag

Kontakt os for bestilling eller mere information

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug for lokal VVS service der kan rykke ud hele døgnet – både tidligt og sent.

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

VVS døgnvagt til hele Lyngby

VVS døgnvagt til hele Lyngby på alle tider af døgnet

Står du med et problem der kræver akut vvs service, så er din lokale VVS i Lyngby, klar til at hjælpe dig med det samme. Du kan kontakte døgnvagt Sjælland VVS alle timer i døgnet, alle dage, året rundt. Du kan få hjælp til akutte vvs problemer, uanset om du har et sprunget vandrør udenfor, eller utæt vandrør. Ligeledes kører vvs døgnvagt ud og hjælper, hvis du står med et stoppet afløb, lige meget om der er tale om et afløb fra en vask eller et toilet. Kontakt vores døgnservice på telefon 40 860 860. Vi sidder klar når du ringer.

Større og mindre opgaver til blikkenslageren i Lyngby

Din blikkenslager i Lyngby kan løse alle opgaver. Med mere end 26 års erfaring og et hav af tilfredse kunder, tør byens blikkenslager godt love dig, at du får en af københavns bedste blikkenslagere uanset din opgaves omfang. Vores personale er autoriseret og bliver løbende efteruddannet, så vi altid er med på den nyeste og moderne vvs løsning, når dit arbejde skal udføres til perfektion.

VVS installatør til privat og erhvervskunder i Lyngby

VVS installatører servicerer både privatkunder og erhvervskunder i hele Lyngby. Ligeledes udføres forskellige VVS-opgaver for ejendomsforeninger. Hvis du vil have et tilbud på VVS opgave der skal udføres i Lyngby, kan du roligt kontakte os lige meget om du ringer som privatperson, fra en virksomhed eller en boligforening. Akut VVS Service påtager os gerne både større og mindre opgaver, når du har brug for vores hjælp.

Få et uforpligtende VVS tilbud i Lyngby

Bestil et uforpligtende tilbud på VVS-opgaver i Valby. Udfyld formularen eller ring i dag til os på telefon 40 860 860. Vores autoriseret vvs-installatør kan lave et skræddersyet tilbud på dit vvs arbejde. Du får god rådgivning og vejledning i forbindelse med dit vvs tilbud, som kommer dig til gode.

Mangler du en højvandslukker i forbindelse med skybrud i Lyngby?

Har du oplevet at vandet kommer op gennem dit wc eller gulvafløb når der er skybrud i københavn? Du mangler sikkert at få installeret en højvandslukker til brønd eller til gulvafløb / toilet. Vejret kommer nogle gange bag på os og vi regner alle med at vores kloak er god nok men hvis du er træt af at få kloakvand ind i hjemmet så få installeret en højvandslukker inden næste skybrud.

HOFOR er i gang med et projekt i Valby, hvor der skal bygges en Skybrudstunnel.
Valby skybrudstunnel skal være med til at sikre byen imod oversvømmelser i forbindelse med skybrud. Tunnellen skal opsamle skybrudsvand fra Frederiksberg Vest og Valby, og lede det videre ud i Kalveboderne via Enghave Kanal nær ved Sydhavnstippen.

Lyngby-Taarbæk Forsyning er i gang med forskellige klimatilpasningsprojekter, der blandt andet skal sikre at oversvømmelser undgås. Klimatilpasning foregår både over og under jorden. Her opdateres ledningsnettet, der anlægges underjordiske bassiner, etableres grøfter og regnvandsbassiner. Alt sammen med til at imødegå de store klimaforandringer med kraftige regnbyger og skybrud.

Lyngby Kommune

2800 Lyngby er en nordlig bydel i Storkøbenhavn i Lyngby-Tårbæk kommune og hører under Region Hovedstaden. Lyngby-Tårbæk kommune har i alt 7 bydele og et befolkningstal på næste 58.000 indbyggere heraf ca. 12.000 i Lyngby.
Lyngby grænser mod vest op til Mølleådalen og Sorgenfri Slotspark, mod øst til Helsingør Motorvejen og mod syd Ermelundskilen.
Lyngby består af seks forskellige kvarterer, Jægerborgsvej, Fortunabyen, Fuglevad, DTU, Lyngby Idrætsby, og Kongens Lyngby, hvor sidstnævnte er Lyngbys centrale kvarter.

DTU, Danmarks Tekniske Universitet ligger i den nordlige del af Lyngby og er et selvejende universitet, men uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation.