Montering af håndvask - VVS-service

Rensning af faldstamme

Kan du ikke få vandet til at løbe igennem din faldstamme? Bliver den ved med at være stoppet til? Hos Akut VVS Service leverer vi akutte vvs-løsninger. Vi udfører gerne en rensning af din faldstamme, når problemet banker på. 

Vores døgnvagt er åbent hele året rundt på alle ugens syv dage og nætter.

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Få rensning og spuling af dine faldstammer

Hos Akut VVS Service vil vi altid anbefale dig at få rensning og spuling af dine faldstammer, da den af og til brug for at blive vedligeholdt. Bliver der ikke passet ordentligt på den, så øger du risikoen for, at den bliver stoppet til, og det er aldrig en god idé. Vandet vil blive blokeret fra andre afløb, som er koblet til faldstammen. 

Det betyder, at en tilstopning kan blive til mange, der så kan ødelægge andre afløb eller

faldstammer i bygningen. Du skal derfor få håndteret problemet, inden det bliver for stort. Med vores moderne udstyr til rensning og spuling af dine faldstammer grundigt igennem. 

Vi sikrer os, at vandet frit kan løbe igen, så vi kan få forebygget problemerne i tide. Uanset hvilken service vi skal udføre på din faldstamme, så er vi eksperter i akutte vvs-løsninger. Vi tager hånd om dit problem hurtigst muligt. Det eneste du skal gøre,

er at kontakte os, inden problemet bliver værre.

Rør og fittings - VVS-firma Amager

Hvad gør jeg hvis min faldstamme er stoppet?

Hvis din faldstamme er stoppet til, så er det en rigtig god idé at få en effektiv rensning af den, så hurtigt som muligt. Venter du alt for længe, så bliver problemet bare endnu større. Du risikerer, at din faldstamme tager skade, hvis vandet ikke får lov til at strømme igennem og ned i kloaksystemet. 

Skidt, fedt og snavs kan sætte sig så godt fast, at det bliver en umulig opgave at få renset væk. Hos Akut VVS Service er akutte vvs-problemer vores højeste prioritet. Vi sender vores dygtige medarbejdere ud, så du hurtigt kan få løst problemet med din faldstamme.

Lokal VVS-hjælp til rensning af faldstamme

Brug os som din lokale vvs-hjælp, når du skal have udført rensning og service på din faldstamme. Vi hjælper med at spule den ren, så den kan være velfungerende mange år frem. Vores kontor ligger på Vesterbro i København, men vi kører også ud til andre byområder, heriblandt Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Rensning af faldstamme døgnet rundt

Oplever du problemer med din faldstamme, så ring til os med det samme. Vi har døgnvagt 24/7 og er klar til at tage imod din henvendelse. 

Du ringer til os på 40 86 08 60 eller ved at udfylde vores kontaktformular på siden. Kontakter du Akut VVS Service, så får du hurtig og effektiv hjælp ud til dig. Vi ved præcist hvordan vi løser dit vvs-problem, uanset problemets omfang.

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860