Rensning af faldstamme
- mere end 26 års erfaring

Vi sørger for at dine faldstammer fungerer optimalt og forlænger systemets levetid betragteligt.

Reparation eller rensning af faldstamme kræver ekspertise

Kan du ikke få vandet til at løbe igennem din faldstamme? Bliver den ved med at være stoppet til? Hos Akut VVS Service København leverer vi akutte vvs-løsninger. Vi udfører gerne en rensning af din faldstamme, når problemet banker på. 

Vores døgnvagt er åbent hele året rundt på alle ugens syv dage og nætter.

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud på rensning af faldstamme.

Få rensning og spuling af dine faldstamme

Vi vil altid anbefale dig at få en rensning og spuling af dine faldstammer, da en faldstamme også har brug at blive vedligeholdt. Bliver der ikke passet ordentligt på den, så øger du risikoen for, at den bliver stoppet til, og det er aldrig en god idé. Vandet vil blive blokeret fra andre afløb, som er koblet til faldstammen. 

Det betyder, at en tilstopning kan blive til mange, der så kan ødelægge andre afløb eller faldstammer i bygningen. Du skal derfor få håndteret problemet, inden det bliver for stort. Med vores moderne udstyr til rensning og spuling af dine faldstammer grundigt igennem. 

Vi sikrer os, at vandet frit kan løbe igen, så vi kan få forebygget problemerne i tide. Uanset hvilken service vi skal udføre på din faldstamme, så er vi eksperter i akutte vvs-løsninger. Vi tager hånd om dit problem hurtigst muligt. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os, inden problemet bliver værre.

Hvad gør jeg hvis min faldstamme er stoppet?

Hvis din faldstamme er stoppet til, så skal du bestille en effektiv rensning af den, så hurtigt som muligt. Venter du alt for længe, så bliver problemet bare endnu større og du risikerer, at din faldstamme tager skade. Især hvis vandet ikke får lov til at strømme igennem og ned i kloaksystemet. 

Skidt, fedt og snavs kan sætte sig så godt fast, at det bliver en umulig opgave at få renset væk. Hos Akut VVS Service er akutte vvs-problemer vores højeste prioritet. Vi sender vores dygtige medarbejdere ud, så du hurtigt kan få løst problemet med din faldstamme.

Lokal VVS-hjælp til rensning af faldstamme

Brug os som din lokale vvs-hjælp, når du skal have udført rensning og service på din faldstamme. Vi hjælper med at spule den ren, så den kan være velfungerende mange år frem. Vi kommer over hele landet med reparation eller rensning af faldstammer.

Rensning af faldstamme døgnet rundt

Oplever du problemer med din faldstamme, så ring til os med det samme. Vi har døgnvagt 24/7 og er klar til at tage imod din henvendelse. 

Du ringer til os på eller ved at udfylde vores kontaktformular på siden. Kontakter du Akut VVS Service, så får du hurtig og effektiv hjælp. Vi ved præcist hvordan vi løser dit VVS-problem, uanset problemets omfang.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.