Rensning af stoppet afløb, stoppet toilet eller vask

Vi kan hurtigt og præcist eliminere blokeringer, genoprette normal afløbsfunktion

Rensning af et stoppet afløb kræver hurtig respons

Vi er eksperter i rensning af stoppede afløb. Er dit afløb stoppet til, så kan Akut VVS Service hjælpe dig døgnet rundt. Vi har døgnvagt på telefonen og kører ud ved hasteopgaver dag og nat alle dag i ugen hele året rundt. Tøv ikke med at kontakte os når du har problemer med afløbet, toilettet eller vasken. Når afløbet er stoppet til, så kan vores dygtige medarbejdere i VVS-Service København hjælpe dig med følgende:

  • rensning af stoppede gulvafløb
  • rensning af stoppede håndvaske og køkkenvaske
  • rensning af stoppede toiletter
  • højtryksspuling af stoppede afløb

Rensning af afløb døgnet rundt

Som vores navn Akut VVS Service antyder, så er vi ekspert i at hjælpe dig med akutte VVS-opgaver. Derfor har også vi døgnservice i vores VVS-firma. Står du med et tilstoppet afløb eller et stoppet toilet, så kan du trygt ringe til os 24/7 hele året rundt. Vi kommer ud og foretager en rensning af dit afløb, så hurtigt som mulighed ved hasteopgaver.

Kontakt din lokale VVS’er når afløbet stopper til

Hvis du ikke selv kan rense afløbet når det stopper til, så kan du altid få professionel lokal hjælp fra Akut VVS Service. Vores erfarne medarbejder, kommer ud og renser dit afløb med professionelt udstyr. Herved er du sikker på at du igen kan bruge dit toilet, din vask, dit bad eller andet, som er tilsluttet til dit afløb. Vi kører ud til opgaver med stoppede afløb i hele Danmark.

Rensning af afløb for private, virksomheder og ejendomme

For er det underordnet om du kontakter os som privat, virksomhed, ejendomsadministrator eller andet. Vi hjælper alle som har afløbsproblemer og som har brug for en rensning eller inspektion af afløbet. Vi har både mandskab og udstyr til at klare selv de mest vanskelige tilstopninger af afløb, så tøv ikke med at kontakte os. Vores VVS-firma hjælper både private, virksomheder, boligforeninger og andre med forskellig VVS-service inden for sanitet, vand, varme og gas.

Pris på rensning af afløb

Du er altid velkommen til at kontakte os og få information om vores priser på rensning af afløb. Har du et akut problem med et stoppet afløb, så kan du ringe til os døgnet rundt. Du kan også ringe eller skrive til os, hvis du ønsker en inspektion eller rensning af dit afløb, fordi du oplever problemer med dette. Kontakt os med det samme, så kan vi hjælpe dig med at få løst dit problem med afløbet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.

VVS rensning af vandrør eller stoppet afløb

Tilstoppede vandrør kan renses uanset om det er vandrør fyldt med kalk, okker i vandrør, rust i vandrør eller andre årsager for tilstoppede vandrør. En rensning af vandrør kan fjerne aflejring af f.eks. kalk, okker, rust, slam skidt, gips, fedt, olie, glykol og biofilm. En afkalkning af vandrør kan f.eks. hjælpe hvis vandet er misfarvet, eller der er for lidt tryk på vandhaner og bruser.

At rense vandrør kan være en kompliceret proces, og derfor kan det være en fordel at vælge at få hjælp fra et VVS-firma. En VVS-installatør vil undersøge dine installationer for at sikre dine vandrør kan holde til en rensning.

Har du tæret vandrør, nedbrudte vandrør eller bare meget gamle vandrør, så kan selv skånsom rørrensning give lækager på dine vandrør. 

Der er mange grunde til ikke bare at udskifte dine rør hvis de er tilstoppet. Det er dyrt, tidskrævende og kan give nogle gener for alle der bor i husstanden. Samtidig er det også en ekstra belastning for miljøet med produktion af nye rør m.m. Med en professionel rensning af tilkalkede vandrør er der ingen demontering eller udskiftning af rør, intet gulv der skal brækkes op, eller andre gener der typisk forekommer når der er skjulte vandrør i boligen.

Der er derfor meget der taler for at få foretaget en rørrensning på dine tilstoppede vandrør i stedet for udskiftning.

Stoppet afløb

Har du et afløb der er stoppet, så er det vigtigt du finder ud af hvad årsagen er til det stoppede afløb. Det kan være afløbet til køkkenvasken, til håndvasken på badeværelset, gulvafløbet i bryggerset, eller afløb til toilette. Uanset hvilket afløb der er tale om, så forsøg at finde ud af hvad årsagen er, så du kan finde den rette rensningsmetode.

Der findes forskellige kemiske midler der kan være effektive til at nedbryde blokeringen. Vil du gerne skåne miljøet og bruge en manuel metode, så findes der et afløbsrensnings værktøj som kan fjerne blokeringen. Værktøjet føres ned i røret og kan bryde og fjerne tilstopningen.

Er der tale om en alvorlig tilstopning, som ikke umiddelbart kan fjernes, skal du søge hjælp ved et autoriseret VVS-firma. De har stor ekspertise og de rigtige værktøjer til at identificere og løse selv de mest komplekse afløbsblokeringer. VVS-firmaet vil afhjælpe problemet og dermed sørge for at forhindre alvorlige skader på dit hjem og dit vandrørsystem.