Moderne nyt badeværelse - VVS-service

Nyt badeværelse

Få et nyt lækkert badeværelse med hjælp fra os. Vi kan hjælpe dig med alt fra projektering til opbygning af et nyt flot badeværelse helt efter jeres smag. Som autoriseret VVS-firma så sørger vi naturligvis også for alt vedrørende rørføring, afløb og installation af sanitet. Kontakt gerne for at hører nærmere om hvordan du kan få et nyt badeværelse i København, på Amager, i Storkøbenhavn eller i Nordsjælland. Ifm. projektet med at få lavet et nyt badeværelse så hjælper vi bl.a. med følgende:

 • Opmåling og undersøgelse af nuværende installationer
 • Projektering af nyt badeværelse i tæt dialog med kunden
 • Professionel rådgivning i forbindelse med udvælgelse af løsninger og materialer
 • Rørføring og murerarbejde ifm. opbygningen af nyt badeværelse
 • Lægning af gulvvarme, gulvfliser og vægfliser
 • Samarbejde med elektriker om installation af belysning og el
 • Rådgivning ifm. køb af sanitet og montering af dette
 • Installation af badekar og/eller bruseniche
 • Opsætning af badeværelsesmøbler
 • Malling og sidste finish af det nye badeværelse
 • Montering af vaskemaskine

Gør dine badeværelsesdrømme til realitet

Vores VVS-firma kan hjælpe dig med at gøre din drøm om et lækkert nyt badeværelse til en realitet. Hos Akut VVS Service vælger du selv om du ønsker en totalrenovering, større renoveringer eller mindre forbedring af dit badeværelse. Vi har mandskabet og ikke mindst vores dygtige VVS’ere, som kan hjælpe dig med give dit badeværelse en opgradering, som du vil blive glad for i mange år.

Nyt flot badeværelse - VVS-service

Vi laver nye badeværelser i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Akut VVS Service tilbyder renovering af badeværelse for kunder i København, på Amager, i resten af Storkøbenhavn og i Nordsjælland. Fra vores base centralt på Vesterbro i København, så tilbyder vi at opbygge nye badeværelser for kunder de fleste steder på Sjælland og på Amager. Vi giver også gerne dig et uforpligtende tilbud på et nyt flot badeværelse.

Autoriseret VVS-firma til dit badeværelsesprojekt

Benyt kun et autoriseret VVS-firma til større badeværelsesprojekter. Hos Akut VVS Service har vi som autoriseret VVS-firma alle nødvendige akkrediteringer. Det er din sikkerhed for VVS-installationer bliver lavet efter forskrifterne. Det skal oftest i forbindelse med større badeværelsesprojekter også benyttes andre håndværkere, som elektrikere, murer eller tømrer/snedkere. Derfor har vi et tæt samarbejde med flere andre håndværkere, som alle kan bidrage til at gøre dit eller jeres badeværelse flot og indbydende.

Få et tilbud på et nyt badeværelse

Kontakt os for at få et specifikt tilbyd på et nyt badeværelse. Udarbejdelse af et konkret tilbud kræver en tæt dialog med dig, så vi oftest foreslå et møde og eventuel en inspektion af det nuværende badeværelse. For os er en god forberedelse, først skridt på vej til at lave et flot badeværelse helt efter dine eller jeres ønsker. Ring for at høre nærmere om hvad vi tilbyder inden for renovering af badeværelser og vores priser for dette eller skriv til os, så vender vi tilbage, så hurtigt som muligt.

Senest opdateret: 20. november 2020

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860