Montering af håndvask - VVS-service

Professionel lokal VVS-service

Akut VVS Service yder hjælp til VVS-opgaver indenfor vand, varme, sanitet og gas. Du får altid en god og professionel lokal VVS-service hos os. For akut opståede skader tilbyder vi døgnservice. Vi sender altid en dygtig autoriseret VVS-installatør ud til dig. Vores VVS-firma kan bl.a. hjælpe dig med følgende:

VVS-service i dit nærområde

Akut VVS Service har base i København og vi servicerer hele Storkøbenhavn, Amager, Nordsjælland og andre dele af Sjælland. Kontakt os gerne for at høre nærmere om VVS-service i dit lokale nærområde. Vores dygtige medarbejdere kører gerne et par ekstra kilometer, hvis du står og mangler en dygtig VVS’er.

Rør og fittings - VVS-firma Amager

Hvem er vores kunder?

Vi hjælper både private, virksomheder og ejendomsadministratorer med store og små VVS-opgaver. Som privatperson hjælper vi dig med alt lige fra et stoppet afløb og montering af vaskemaskine til en total renovering af dit badeværelse. Det er underordnet om du bor i hus eller lejlighed. Har du brug for en VVS’er til din virksomhed, så hjælper vi naturligvis også gerne. Beboerforeninger, ejendomsadministratorer hjælper vi også gerne, specielt med hensyn til servicering af varmeinstallationer og større renoveringsopgaver i etageejendomme.

VVS-service døgnet rundt

Hos Akut VVS Service har vi døgnservice alle ugens dage, hele året rundt. Vi bestræber os altid på at være hurtigt fremme, hvis du oplever akutte problemer, som kræver hurtig VVS-hjælp. Vi svarer telefonen døgnet rundt og har mandskab ude på opgaver løbende. Hvis vi allerede har en mand ude i dit lokale nærområde, så kan vi selvfølgelige være endnu hurtigere fremme ved dig. Ring til os med det samme.

Pris og tilbud på VVS-service

Hvis du ønsker en pris eller et tilbud på VVS-service, så kontakt os gerne. Bemærk, at vi tager ekstra betaling for akutte udkald, aften- og natarbejde samt VVS-arbejde udført i weekenden eller på helligdage.

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860