Professionel VVS-service

Vi tilbyder skræddersyede løsninger og VVS-service af høj kvalitet.

Vi sikrer hurtig, effektiv VVS-service og reparationer

Akut VVS Service yder hjælp til VVS-opgaver indenfor vand, varme, sanitet og gas. Du får altid en god og professionel VVS-service hos os. For akut opståede skader tilbyder vi døgnservice. Vi sender altid en dygtig autoriseret VVS-installatør ud til dig. Vores VVS-firma kan bl.a. hjælpe dig med følgende:

VVS-service i dit nærområde

Akut VVS Service tilbyder VVS-service over hele landet. Kontakt os gerne for at høre nærmere om ydelser i dit nærområde. Vores dygtige medarbejdere kører gerne et par ekstra kilometer, hvis du står og mangler en dygtig VVS’er.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.

Vi kommer i dit nærområde

Hvem er vores kunder?

Vi hjælper både private, virksomheder og ejendomsadministratorer med store og små VVS-opgaver. Som privatperson hjælper vi dig med alt lige fra et stoppet afløb og montering af vaskemaskine til en total renovering af dit badeværelse. Det er underordnet om du bor i hus eller lejlighed. Har du brug for en VVS’er til din virksomhed, så hjælper vi naturligvis også gerne. Beboerforeninger, ejendomsadministratorer hjælper vi også gerne, specielt med hensyn til servicering af varmeinstallationer og større renoveringsopgaver i etageejendomme.

VVS-service døgnet rundt

Hos Akut VVS Service har vi døgnservice alle ugens dage, hele året rundt. Vi bestræber os altid på at være hurtigt fremme, hvis du oplever akutte problemer, som kræver hurtig VVS-hjælp. Vi svarer telefonen døgnet rundt og har mandskab ude på opgaver løbende. Hvis vi allerede har en mand ude i dit nærområde, så kan vi selvfølgelige være endnu hurtigere fremme ved dig. Ring til os med det samme.

Pris og tilbud

Hvis du ønsker en pris eller et tilbud på VVS-service, så kontakt os gerne. Bemærk, at vi tager ekstra betaling for akutte udkald, aften- og natarbejde samt VVS-arbejde udført i weekenden eller på helligdage.

Hvad kan du gøre for at spare på energien

Der er flere forskellige VVS-installationer i boligen, der kan reducere energiforbruget væsentligt. Installationer der forbedrer effektiviteten af opvarmning, køling og vandforsyningssystemer, hvilket kan resultere i mindre energiforbrug.

Dine VVS-installationer har stor betydning for energieffektiviteten i dit hus. Investerer du i moderne energieffektive systemer, og gennemføre tiltag for at mindske energispild. Du vil helt sikkert kunne se væsentlige økonomiske besparelser når du ser din energiregning. Samtidig vil du opnå at dit hjem bliver mere bæredygtigt og miljøvenligt.

Udskift dit gamle varmesystem

Ældre varmesystemer eller varmekilde som f.eks. oliefyr, pille fyr eller elvarme vil give store energibesparelse, hvis du skifter til et moderne højeffektive varmesystem. F.eks. en varmepumpe luft til vand der udnytter varmenergi fra luften, eller varmepumpe jordvarme der udnytter varmen fra jorden. Luft til luft varmepumpe der også udnytter varme fra luften, er en type varmepumpe der kun kan genere varme. Den kan ikke give brugsvand, dvs. det kan ikke være den eneste varmekilde i huset.

Jordvarme eller luft til vand varmepumpe?

Jordvarmeanlæg bruger generelt mindre strøm end luft til vand varmepumpe. Det udnytter den solenergi der er oplagret i jorden, som giver en stabil temperatur på ca. 7 grader året rundt. En jordvarmpumpe behøver derfor ikke så meget energi til at opvarme huset. Jordvarme er uafhængig af udetemperaturen, og er effektiv selvom temperaturen falder til –20 grader. En luft til vand-varmepumpe bruger mere energi på kolde dage, hvor det kan være sværere at opvarme rummene.

Installation af jordvarme koster lidt mere at installere end luft til vand varmepumpe, og så tager det lidt længere tid. Du skal samtidig være opmærksom på, at det kræver du har noget friareal på din grund, hvor jordslangerne kan graves ned. Ved jordvarme installation skal bruges et areal på 350m2 til 500m2 for et enfamilieshus, det er helt afhængigt af hvilket forbrug du forventer at have. Friarealet må ikke beplantes med buske og træer, da de vil skygger for solens stråler og dermed gøre anlægget mindre effektivt.

Ulemper ved jordvarme er, at anlægget er dyrere end andre varmepumper ved installation. Det kræver et stort friareal og så skal undergrunden/ jorden være egnet til jordvarme. Luft til vand varmepumpe kan derfor være en bedre investering for huse med mindre varmebehov.  Jo større hus der skal opvarmes, jo bedre er investeringen i jordvarme.

Pris og tilbud

Hvis du ønsker en pris eller et tilbud på VVS-service, så kontakt os gerne. Bemærk, at vi tager ekstra betaling for akutte udkald, aften- og natarbejde samt VVS-arbejde udført i weekenden eller på helligdage.