Montering af sanitet

Alt fra vandhaner, brusere og toiletter, tager vi højde for alle detaljer, sikrer tætte forbindelser og en fejlfri finish

Montering af sanitet er en nødvendig del af ethvert badeværelse

Få vores VVS-firma til at montere WC, håndvaske, brusere, badekar, armaturer og anden sanitet til dit badeværelse. Vores VVS’ere kan hjælpe dig med opsætning og tilslutning af sanitære installationer til WC, badeværelser, køkkener og andre rum. Vores dygtige VVS’ere hjælper med tilslutning af sanitet til vand og afløb. Akut VVS-Service Aps tilbyder bl.a. montering og tilslutning af følgende typer af sanitet:

  • WC-kummer og bidet
  • håndvaske med blandingsbatteri
  • badekar og brusenicher
  • køkkenvaske med armatur

Få installeret ny sanitet i hjemmet

Du kan f.eks. friske dit badeværelse op ved at installere ny moderne sanitet. Et nyt toilet vil oftest også være mere miljøvenligt end det gamle. Ligeledes bliver brusere og armaturer mere og mere vandebesparende. Vælger du at investere i ny sanitet til dit hjem, så gør du oftest også noget godt for miljøet. Lige meget hvilken sanitet du ønsker at få installeret i dit hjem, så hjælper Akut VVS Service dig gerne.

Vi kan hjælpe med montering af sanitet

Benyt os, når du skal have monteret ny sanitet. Akut VVS Service har kontor i indre København og vi kører ud til alle opgaver mange steder i landet. Som udgangspunkt dækker vi hele Danmark uden merpris. Kontakt os for at høre nærmere om VVS-service indenfor vand, varme og sanitet i dit område.

Sanitet til private, virksomheder og ejendomme

Hos Akut VVS Service installerer vi sanitet til både private, virksomheder og beboelsesejendomme. Vi påtager os gerne større opgaver f.eks. med udskiftning af flere toiletter eller håndvaske i beboelsesejendomme. Som ejendomsadministrator er du altid velkommen til at kontakte os for tilbud vedrørende VVS-opgaver. Indenfor VVS hjælper vi dog både private, virksomheder og andre med sanitet-, vand-, varme- og gasinstallationer.

Tilbud på tilslutning af sanitet

Kontakt os og hør nærmere om vores priser og tilbud på tilslutning af sanitet. Du kan enten ringe eller skrive til os for at høre nærmere om vores installationsservice. Kontakt os allerede i dag, så du kan få dit nye toilet, din nye håndvask eller anden sanitet tilsluttet hurtigst muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.