Montering af gaskomfur

Vi tilbyder en sikker og korrekt installation, der overholder alle sikkerhedsstandarder.

Montering af gaskomfur skal håndteres med præcision og omtanke

Vi monterer gerne et gaskomfur i dit køkken. Akut VVS Service sørger for at dit gaskomfur eller dit bordkomfur kommer til at virke, som det skal. Vælger du os, så behøver du heller ikke at bekymre om installationen eller tilslutningen af gas til dit komfur. Som autoriseret VVS-installatør har vi stor erfaringen med montering af gaskomfurer. Københavns VVS service hjælper med montering og tilslutning af følgende:

    • Gaskomfur med gasovn
    • Gaskomfur med el-ovn
    • Gaskogeblus monteret i bordpladen
    • Separate gaskogeblus

Gaskomfurer monteres af autoriseret vvs-virksomhed

Du må aldrig selv tilkoble et gaskomfur. Vælg altid en fuldt autoriseret VVS’er til montering og tilslutning af dit gaskomfur. Alt arbejde med gas kræver autorisation og det er din sikkerhed for at arbejdet bliver udført efter reglerne. Gasinstallationer er ikke noget at spøge med. Derfor har Sikkerhedsstyrelsen også nedsat Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed, til hele tiden af følge den nyeste sikkerhedstekniske udvikling på gasområdet.

Hos Akut VVS Service følger vi altid gassikkerhedsloven og bruger det nyeste udstyr ifm. montering af gaskomfurer og andet arbejde med gasinstallationer.

Dit lokale VVS-firma

Udover at montere forskellige typer af gaskomfurer, så hjælper vores VVS-firma med mange andre VVS-opgaver indenfor gas, vand og varme. Har du brug for at få udført VVS-arbejde, så tag trygt kontakt til Akut VVS Service, dit lokale VVS-firma.

Hjælp til private, virksomheder og boligforeninger

Har du et gaskomfur, som skal monteres, så er vi ligeglade med om du ringer til os som privat, virksomhed eller boligforening. Vi hjælper med mange forskellige typer af VVS-service i private boliger og hos store og små virksomheder.

Problemfri installation

Vi er en alsidig VVS-virksomhed, der betjener kunder med forskellige opgaver over hele landet og håndterer alle typer af VVS-opgaver. Vi står klar til at assistere dig med installation af dit gaskomfur. Med vores faglige viden og erfaring sikrer vi, at installationen sker effektivt og korrekt, så du kan nyde dit nye køkkenudstyr med fuld tryghed.

Vi er fagmænd og håndterer hver opgave med største omhu og ekspertise.

Pris på montering af gaskomfur

Kontakt os for at høre mere om vores priser for montering af et gaskomfur eller kogeplus med gas. Du kan ringe til os på 40 860 860 eller udfylde nedenstående kontaktformular. Vi svarer på henvendelser døgnet rundt, så vent ikke med at kontakte os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.