Montering af vaskemaskine

Vi tilbyder tilslutning af vand, afløb og strøm.

Montering af vaskemaskine

VVS Service hjælper dig med montering og tilslutning af din vaskemaskine og andre hårde hvidevarer. Har du en ny eller brugt vaskemaskine som skal tilsluttes til vand og afløb, så kontakt os. Akut VVS Service sender altid en erfaren og dygtig VVS’er ud til dig, hvis du vælger at bruge os. Vores VVS-firma hjælper bl.a. med montering, tilslutning og installation af følgende typer af vaskemaskiner:

  • almindelige fritstående vaskemaskiner
  • integrerede vaskemaskiner
  • smalle topbetjente vaskemaskiner til mindre badeværelser
  • kombinerede vaskemaskiner/tørretumblere

Få jeres vaskemaskinn på plads i boligen

Lige meget om du ønsker vaskemaskinen installeret i dit badeværelse, på dit WC, i dit bryggers i din vaskekælder eller andre steder, så hjælper vi. Har du brug for at få gode råd til hvor du kan installere din vaskemaskine, så tag en snak med os. Vores dygtige VVS’ere ved en masse om montering af hårde hvidevarer heriblandt vaskemaskiner.

Har du eventuelt brug for en mindre eller større renovering af dit badeværelse i forbindelse med installationen af en ny vaskemaskine, så kan vi også hjælpe dig med det.

Monteringen af vaskemaskiner i dit lokalområde

Vores VVS-firma har til huse på Vesterbro i København, men vi dækker dog hele landet med montering af vaskemaskiner. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en VVS’er i dit lokalområde. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med montering af din vaskemaskine og anden VVS-service.

Private, virksomheder og boligforeninger

Kontakt os lige meget om du er privatkunde, erhvervskunde eller har med ejendomsadministration at gøre. Vi løser forskellige VVS-opgaver for både private, virksomheder og boligforeninger. Akut VVS-service varetager mange forskellige typer af VVS-installationsopgaver indenfor vand, varme og gas, heriblandt installation og tilslutning af vaskemaskiner.

Pris og tilbud på tilslutning af vaskemaskine

Kontakt os få at få en pris eller et tilbud på tilslutning af en vaskemaskine. Du kan benytte nedestående kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os, for at høre nærmere om priser på montering af vaskemaskiner.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.

Installation af vaskemaskine

Når du har investeret i en vaskemaskine, er der forskellige tilslutninger du skal have lavet, tilslutning af vandtilførsel, tilslutning af vandafløb og tilslutning til strøm. Der er mange muligheder for placering af vaskemaskinen. Det kan være i bryggerset, på toilettet, badeværelset eller i en vaskekælder. Montering af vaskemaskine i køkken er også en mulighed. Ved en installation af vaskemaskinen i lejlighed, kan der være nogle særlige forhold du skal du skal tage højde for. I en lejet lejlighed skal du sikre dig det er godkendt af udlejer. I en lejlighed er særdeles vigtigt at du sørger for installationen er udført rigtig med returløbsventil, så du sikrer dig imod vandskade.

Ifølge lovgivningen må du gerne selv tilslutte en vaskemaskine til eksisterende afløb og vandhane, men skal der etableres ny tappested, afløb og el tilslutning, skal det udføres af en autoriseret VVS-installatør.

Hvordan vælger du det rette sted til vaskemaskinen?

Det er vigtigt at vælge en placering hvor der er plads til at åbne og lukke lågen uden problemer. Derudover skal der være plads til betjening, og til at tømme maskinen for tøj.

Vaskemaskinen skal placeres på et plant og solidt gulv, der kan bære maskinens vægt når den er fyldt med vand og tøj. Det skal samtidig været på et sted hvor gulvet er jævnt, er det ikke jævnt skal du have gulvet udjævnet inde montering kan påbegyndes.

Placering skal være tæt på vandforsyning og afløb, det gør montering af vandslanger og afløbsslanger meget lettere.

For at vaskemaskinen kan kører skal den jo have noget strøm, så der skal være en stikkontakt, der opfylder de nødvendige elektriske krav i nærheden af placeringen. Det er ikke lovligt at trække en forlængerledning fra et andet rum.

VVS installation af vaskemaskine

Vil du slippe for en masse spekulationer i forhold til placering af vaskemaskinen, kan en VVS-installatør vejlede om placering og ordne hele vaskemaskine installation for dig.

Udover tilløbsslangen og afløbsslangen der medfølger, kan der være behov for forskellige fittings til dine vandinstallationer. Hvilke fittings og rørstudser du skal bruge er afhængig af hvordan placeringen bliver, men alt det kan VVS’eren hjælpe dig med. Skal du have to maskiner på den samme vandinstallation f.eks. vaskemaskinen ved siden af opvaskemaskinen, eller skal den stå i badeværelset hvor både vaskemaskine og bruser får vand fra samme hane. Her har VVS’eren kompetencerne til sørger for monteringen bliver rigtig.

Tilslutning af vand og afløb

Installation vaskemaskine med tilslutning af vand og afløb kan være et stort arbejde for ukyndige og kræve meget tid. Det kan resultere i utætheder eller forkert vandtilførsel, og betyde din vaskemaskine ikke vil vaske rigtigt eller i værste fald en vandskade.

Vælger du en autoriseret VVS’er, slippe du for at spekulere på om du har gjort det rigtigt. VVS’eren vil sørge for at montering af vaskemaskine afløb og vandtilførsel bliver udført korrekt. Du kan være sikker på du får du opgaven udført hurtigt samtidig med vaskemaskine kommer til at fungere 100% uden utætheder og andre problemer.

Skal du bare have skiftet den gamle vaskemaskine med en ny, er det en opgave du godt selv kan og må udfører.