Montering af opvaskemaskine

Montering af opvaskemaskine kræver teknisk knowhow og præcision for at sikre optimal funktionalitet og levetid.

Montering af opvaskemaskine - få en problemfri, effektiv og omkostningseffektiv service

Få din opvaskemaskine monteret af Akut VVS Service Aps. Vi sørger for at koble din opvaskemaskine til vand, afløb og strøm, så den er klar til brug. Vælg en autoriseret VVS’er til få tilsluttet din nye opvaskemaskine i dit køkken. Vores medarbejdere har mange års erfaring med montering af opvaskemaskiner.

Vores VVS-service omfatter bl.a. hjælp med montering, indstilling og tilslutning af følgende typer af opvaskemaskiner:

 • almindelige opvaskemaskiner
 • integrerede opvaskemaskiner
 • smalle opvaskemaskiner til mindre køkkener

Få opvaskemaskinen på plads i dit køkken

Kontakt Akut VVS Service når du skal have opvaskemaskinen på plads i dit køkken. Vi hjælper med opsætning og tilslutning af opvaskemaskiner og andre hårde hvidevarer, som kræver tilslutning af vand og afløb. Vores dygtige VVS’ere hjælper også med at fikse køkkenafløbet og andre VVS-installationer til dit køkken.

Lokal hjælp til monteringen af din opvaskemaskine

Vi servicerer kunder i hele Danmark. Som autoriseret VVS-firma hjælper vi bl.a. med montering af din opvaskemaskine. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vi også tilbyder lokal VVS-hjælp i dit område.

Vi hjælper forskellige kundetyper

Hos Akut VVS Service hjælper vi alle kundetyper, som har brug for en VVS’er. Du kan derfor roligt kontakte os lige meget om du søger en VVS’er til opgaver i dit hjem, til din virksomhed eller til din boligforening. Vi har mange års erfaring med at hjælpe både private, virksomheder og ejendomsadministrationer med VVS-opgaver indenfor vand, varme og gas.

Pris for installation af en opvaskemaskine

Ring eller skriv til os for at høre nærmere om prisen for installation af en opvaskemaskine. Kontakt os allerede i dag for høre nærmere om installation og montering af en opvaskemaskine. Ring på 400 860 860 eller benyt nedenstående kontaktformular.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.

Hvordan får du monteret din ny opvaskemaskine?

Hvordan får du din nye opvaskemaskine installeret. Er det muligt at få din opvaskemaskine monteret i en fart? Du har sikkert gjort dig nogle overvejelser omkring købet af en ny opvaskemaskine og omkring installation, men har du besluttet hvor den skal stå. En opvaskemaskine kan faktisk stå mange steder, så længe du sørger for der er både vandtilslutning, afløb og et strømstik. Montering af opvaskemaskine i skab er nok det meste brugte, så du får den installeret i et køkkenskab tæt på vasken. Er der ikke plads i køkkenet kan en anden mulighed være montering af opvaskemaskine under bordplade i bryggerset.

Krav til installation opvaskemaskine

Tilslutning af en ny opvaskemaskine kræver strøm, vand og afløb. Er du i tvivl om du selv må stå for installation af opvaskemaskine, så er der nogle helt generelle regler. Du må selv stå for opvaskemaskine installation, når den får strøm fra en almindelig stikkontakt og stikkontakten er i samme rum som opvaskemaskinen. Derudover skal vandet tilsluttes via en stophane og der skal være et afløb til returvandet.

Har du allerede en opvaskemaskine der bare skal skiftes, er installation af den en opgave du måske godt selv kan klare.

VVS installation af opvaskemaskine

En opvaskemaskine kan faktisk placeres lige hvor du vil have den, men i nogle tilfælde kræver det, at der ændres på dine vand-afløb- og elinstallationer såsom rør slanger og strømstik. Når der skal ændres eller etableres nye installationer, er det en opgave for en autoriseret VVS-installatør, det må du ikke selv lave.

Vælger du VVS montering af opvaskemaskine er du sikker på at hele monteringen af din nye opvaskemaskine bliver lavet korrekt og efter de gældende regler fra bygningsreglementet.

Skal du have installation af opvaskemaskine i en lejet lejlighed kan der være krav om at installation udføres af en autoriseret VVS-installatør.

Sådan foregår installation opvaskemaskine

 • Start med at slukke for vandtilførsel ved stophanen ved siden af vasken.
 • Afmontering af den gamle opvaskemaskine.
 • Monter den medfølgende afløbsslange og vandslange på den nye opvaskemaskine.
 • Afløbsslangen fastgøres til tuden (der hvor den gamle afløbsslange sad) under vasken, og fastgøres med et spændebånd.
 • Er montering af opvaskemaskine under bordplade, skal der monteres dampspærre under bordpladen.
 • Skub den nye opvaskemaskinen ind under bordpladen. Højden justeres ved at skrue på opvaskemaskinens ben. Vigtigt at opvaskemaskinen står i vater på begge leder.
 • Vandslangen med Aqua stop skrues på vandhanen under vasken.
 • Tilslut strøm
 • Åben for vandtilførsel på stophanen


Test den nye opvaskemaskine. Kør et vaskeprogram og tjek at der ikke er nogen utætheder.