VVS Døgnvagt - Døgnservice 24/7

Vi løser hurtigt og effektivt alle typer af VVS-problemer og minimerer skader med professionel håndtering.

Vores VVS-døgnvagt er klar til at rykke ud - dag som nat, weekends og helligdage

Få hurtig og effektiv hjælp fra vores VVS Døgnvagt, hvis du har en sprunget vandledning, et sprunget eller utæt vandrør. Du kan kontakte vores døgnservice alle timer i døgnet og alle dage i ugen hele året rundt. Vores VVS-firma hjælper også hvis du står med et stoppet afløb, et stoppet toilet eller en stoppet vask eller har andre VVS-problemer. Ring nu på 40 860 860 så er hjælpen på vej.

Vi klarer akutte VVS-opgaver

Akut VVS Service specialiserer sig i at hjælpe dig med VVS-arbejde døgnet rundt. Om aftenen og natten udbedrer vi typisk pludseligt opståede skader f.eks. på vandrør eller varmerør. Vores dygtigere medarbejdere klarer alle akutte VVS-opgaver. Kontakt vores døgnservice hvis du f.eks. oplever følgende VVS-problemer:

  • Utæt vandrør eller varmerør
  • Sprunget vandrør eller varmerør
  • Sprunget vandledning eller forsyningsledning
  • Et toilet der løber
  • En vandhane som løber
  • Stoppet afløb eller kloak
  • Stoppet toilet, håndvask eller køkkenvask
  • Vand i kælder
  • Vandskade som kræver skadeservice
  • Varmeproblemer

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.

Vi kommer også og stopper din skade

Døgnservice 24/7 i hele Danmark

Er uheldet ude og har du brug for en VVS’er her og nu, så ring til os. Vores døgnservice svarer hele døgnet rundt også i aften- og nattetimerne. Det er sjældent at et VVS-problem opstår belejligt, så vi kører også ud og afhjælper problemer med vand og varme søndage og helligedage.

Faktisk har vi døgnservice 24/7 hele året rundt. Du kan altid få hurtig og effektiv VVS-hjælp af os hvorend du bor.

Akut VVS-service til boligforeninger, firmaer og private

Ved et akut opstået VVS-problem, så yder vi både hjælp til boligforeninger, firmaer og private. Vores autoriserede VVS’ere yder den VVS-service, som du har brug for lige meget om det er et toilet der løber, varmen der ikke fungere, en vask der er stoppet til eller andet. For os betyder det ikke noget om du ringer på vejene af en boligforening, en virksomhed eller som privat, vil yder VVS-service for alle.

Bestil akut VVS-hjælp nu

Står du med et sprunget vandrør eller et andet akut VVS-problem, så ring til os med det samme. Vi kan hurtigt og effektiv begrænse vandskader og hjælpe dig med dit akutte VVS-problem. Vent ikke, men bestil akut VVS-hjælp med det samme ved at ringe til os på 40 860 860.