VVS-hjælp til varme­installationer og varmeservice

Vi leverer skræddersyede løsninger, der spænder fra installation, vedligeholdelse til reparationer af varmesystemer

Varmeservice er afgørende for at sikre et varmt, behageligt og energieffektivt hjem

Akut VVS Service yder hjælp til VVS-opgaver indenfor vand, varme, sanitet og gas. Du får altid en god og professionel VVS-service hos os. For akut opståede skader tilbyder vi døgnservice. VVS Service sender altid en dygtig autoriseret VVS-installatør ud til dig. Vores VVS-firma kan bl.a. hjælpe dig med følgende:

  • Montering af WC/toilet og anden sanitet
  • Montering af håndvask eller køkkenvask
  • Montering og installation af vaskemaskine
  • Montering og installation af opvaskemaskine
  • Montering af varmepumper
  • Montering og installation af gaskomfur
  • Stoppet afløb
  • Total renovering af dit badeværelse

VVS og varmeservice i dit nærområde

Akut VVS Service tilbyder VVS og varmeservice over hele landet. Kontakt os gerne for at høre nærmere om ydelser i dit lokale nærområde. Vores dygtige medarbejdere kører gerne et par ekstra kilometer, hvis du står og mangler en dygtig VVS’er.

Din lokale VVS’er hjælper dig med varmen

Benyt os som din lokale VVS’er, når du har brug for service eller installation af varmeanlæg. Vi kan bl.a. hjælpe dig med fjernvarmeanlæg og varmepumper til din bolig. Vi har kontor på i København, men vi servicere og installerer varmeinstallationer i hele Danmark. Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig med varmen i dit hjem.

Varme til private, virksomheder og ejendomme

Vi installerede og servicere varmeanlæg for både private, virksomheder og boligforeninger. Vores VVS-firma påtager sig gerne større opgave med installationer af varmeanlæg, men vi hjælper også med mindre opgaver inden for varme. Lige meget hvilken type VVS-opgave inden for varmeområdet, så du ønsker at få foretaget privat eller via din virksomheder eller boligforening, så er du meget velkommen til at kontakte os og få et konkret tilbud

Tilbud på service og installation af varmeanlæg

Kontakt os og få en pris eller tilbud på VVS-service eller installation af varmeanlæg. Vi hjælpe f-eks. med installation af fjernvarmeanlæg, varmepumper og radiatorer. Du kan frit vælge om du vil ringe eller skrive til os om et tilbud eller priser, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.

Få optimeret din varmeinstallation

Vandrør til radiator

Vandrør til radiator er rør der bruges til at transportere varmt vand til radiatoren i et centralvarmesystem.

Rørene transporterer det varme vand fra varmekilde, som kan være en varmepumpe, eller en kedel. Når det varme vand strømmer igennem radiatorerne, afgiver de varme og sørger for at rummet varmes op.

Det kan også være du bor i et område med fjernvarme. Det virker stort set på samme måde, men her kommer det varme vand fra et kraftværk. Vandet bliver fordelt til boligerne via et rørsystem i jorden. Fjernvarmevandet bruges til opvarmning via radiatorerne og til varmt vand i vandhaner, brusere og badekar i din ejendom. Når fjernvarmevandet har afgivet varme, sendes det retur til kraftværket, hvor det igen varmes op.

I centralvarmesystemet findes der to hovedtyper af vandrør som normalt anvendes.

Føderør fører varmt vand fra varmekilden og frem til radiatoren. De skal kunne modstå et højt tryk og høje temperaturer. Rørene er oftest lavet af metal som kobber eller stål.

Føderørene er normalt isoleret for at reducere varmetab undervejs når vandet sendes igennem systemet.

Returrør bruges til at føre det afkølede vand fra radiatoren tilbage til varmekilden, hvor vandet genopvarmes og sendes i cirkulation igen. Returrørene er også lavet af metal, men kan være lidt mindre i diameter end føderørene.

Rørene til radiatoren kan være synlige og placeret udenpå vægge eller over gulve. Det er også en mulighed, at installatøren har valgt vandrør i væg, eller vandrør under gulvet. Det er helt afhængigt af bygningens design og opvarmningsbehov.

Når der skal installeres radiatorer, er det vigtigt at der vælges de rigtige materialer og størrelser på vandrør. Får du ikke monteret de rigtige størrelser, kan du risikere at systemet ikke fungere effektivt og pålideligt.

Skal du have etableret nyt varmesystem med nye vandrør og nye radiatorer eller gulvvarme, anbefales det at du vælger en autoriseret VVS-installatør til at lave installationen. Dermed er du sikret at installationen laves med de rigtige dimensioner, i de rigtige materialer og korrekt udført ifølge bygningsreglementet.

Gamle termostater

Er dine termostater på radiatoren mere en 15 år, kan du også opnå store besparelser ved at skifte dem. Installere du programbare termostater får du bedre kontrol over boligens temperaturer og du kan planlægge opvarmning eller køling efter behovet.

Der er også muligt at få implementeret zonestyringsanlæg, som tillader individuelle temperatur kontrol i forskellige områder af din bolig. Du reducerer energiforbruget når du kun opvarmer eller afkøler specifikke områder efter behov.

Varmtvandsbeholder og cirkulationspumpe

Varmtvandsbeholderen er også et sted, hvor du ved udskiftning af ældre typer, kan opnå store besparelse. Skifter du varmtvandsbeholderen til en mere energieffektive modeller, samt skifter cirkulationspumpen, kan du nedbringe energiforbruget der er forbundet med opvarmning af vand.

Energieffektive VVS-armaturer, ja det findes også. Skift til vandbesparende vandhaner, brusere og toilet, så vil du spare på vandet og på opvarmning af vandet, det er også energiforbedringer.

Installation af en quooker er selvfølgelig en fordel, fordi du har det kogende vand i vandhanen. Der er faktisk ikke den store energibesparelse ved quookeren, da standby forbruget er forholdsvis højt.

Har du uisolerede varmerør, kan du ved forbedring af isoleringen mindske varmetab. Tætning af utætte rør eller forbindelser, kan øge effektiviteten i systemet og dermed give energibesparelser.