Nyt badeværelse eller renovering

Vi omsætter dine idéer til virkelighed med kvalitets­materialer og håndværk i topklasse

Drømmer du om et nyt badeværelse eller skal det eksisterende renoveres?

Få et nyt lækkert badeværelse med hjælp fra os. Vi kan hjælpe dig med alt fra projektering til opbygning af et nyt flot badeværelse helt efter jeres smag. Som autoriseret VVS-firma så sørger vi naturligvis også for alt vedrørende rørføring, afløb og installation af sanitet. Kontakt gerne for at hører nærmere om hvordan du kan få et nyt badeværelse i København, på Amager, i Storkøbenhavn eller i Nordsjælland. Vi har stor erfaring med nye badeværelser og renoveringsprojekter. Vi hjælper bl.a. med følgende:

    • Opmåling og undersøgelse af nuværende installationer
    • Projektering af nyt badeværelse i tæt dialog med kunden
    • Professionel rådgivning i forbindelse med udvælgelse af løsninger og materialer
    • Rørføring og murerarbejde ifm. opbygningen af nyt badeværelse
    • Lægning af gulvvarme, gulvfliser og vægfliser
    • Samarbejde med elektriker om installation af belysning og el
    • Rådgivning ifm. køb af sanitet og montering af dette
    • Installation af badekar og/eller bruseniche
    • Opsætning af badeværelsesmøbler
    • Malling og sidste finish af det nye badeværelse
    • Montering af vaskemaskine

Gør dine badeværelsesdrømme til realitet

Vores VVS-firma kan hjælpe dig med at gøre din drøm om et lækkert nyt badeværelse til en realitet. Her vælger du selv om du ønsker en totalrenovering, større renoveringer eller mindre forbedring af dit badeværelse. Vi har dygtige VVS’ere, som kan hjælpe dig med give dit badeværelse en opgradering, som du vil blive glad for i mange år.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.

Vi guider jer fra design til færdigt resultat - og sikre funktionalitet og æstetik

Vi laver nye badeværelser i hele landet

Akut VVS Service tilbyder renovering af badeværelse for kunder i hele landet. Vores erfarne team rådgiver og guider jer fra design til færdigt resultat, sikrende funktionalitet og æstetik, der afspejler din stil. Få et badeværelse, i vil elske.

Autoriseret VVS-firma til dit badeværelsesprojekt

Benyt kun et autoriseret VVS-firma til større badeværelsesprojekter. Vi har som autoriseret VVS-firma alle nødvendige akkrediteringer. Det er din sikkerhed for VVS-installationer bliver lavet efter forskrifterne. Det skal oftest i forbindelse med større badeværelsesprojekter også benyttes andre håndværkere, som elektrikere, murer eller tømrer/snedkere. Derfor har vi et tæt samarbejde med flere andre håndværkere, som alle kan bidrage til at gøre dit eller jeres badeværelse flot og indbydende.

Få et tilbud på et nyt badeværelse

Kontakt os for at få et specifikt tilbud på et nyt badeværelse. Udarbejdelse af et konkret tilbud kræver en tæt dialog med dig, så vi foreslår et møde og eventuel en inspektion af det nuværende badeværelse. For os er en god forberedelse, først skridt på vej til at lave et flot badeværelse helt efter dine eller jeres ønsker. Ring for at høre nærmere om hvad vi tilbyder i forbindelse med et nyt badeværelse eller renovering af badeværelse.