Dit VVS firma - alle dage året rundt

Personlig service, tilgængelig 24/7 og køre akut døgnvagt i hele danmark.

Vi er dit VVS firma, dedikeret til at levere skræddersyet og hurtig service

Har du brug for et VVS firma, så kontakt Akut VVS Service. Vores dygtige VVS’ere varetager mange forskellige VVS-opgaver inden for vand, varme, sanitet og gas. Ved akutte VVS-problemer, så står vi til rådighed med døgnservice 24 timer i døgnet alle dage hele året rundt.

VVS’erne varetager mange forskellige VVS-opgaver inden for vand, varme, sanitet og gas. Her kan du se en oversigt med en del af den VVS-service, som du tilbydes:

  • Tilslutning af toiletter, håndvaske og anden sanitet
  • Tilslutning af opvaskemaskiner og vaskemaskiner
  • Tilslutning af gaskomfurer
  • Totalrenoveringer af badeværelser
  • Installation af energieffektive VVS-løsninger for at reducere energiforbrug og miljøpåvirkning.
  • Rensning af tilstoppede afløb, vaske, toiletter og reparation af lækager.
  • Vedligeholdelse af sanitet, som dryppende vandhaner, pakninger i armaturer m.m.
  • Vedligeholdelse af varme-og ventilationssystemer.
  • Akut udrykning, hvis du har et sprunget vandrør
  • Skadeservice ved vandskader


Ved akutte VVS-problemer, kan du få døgnservice 24 timer i døgnet alle dage hele året rundt.

Akut hjælp ved VVS problemer

Du har sikkert oplevet, at du står med et akut opståede VVS-problem, såsom et sprunget vandrør, et tilstoppet toilet eller afløb. I sådan en situation er det utrolig vigtig for dig, at du kan få fat i et VVS firma, der kan og vil gøre noget ved problemet. Et stoppet toilet i weekenden er absolut ikke sjovt, og volder store gener i ethvert hjem. Det er derfor vigtigt for dig, at du kan få hurtig VVS-hjælp til at løse problemet.

Har du opdaget en vandskade i huset, er det utrolig vigtigt at du reagerer hurtigt. Jo hurtigere du får afhjulpet skaden desto mindre omfang vil vandskaden få. Du har faktisk pligt til at søge hjælp til at afværge skaden, når du har konstateret en vandskade. Det er også noget de fleste forsikringsselskaberne kræver af dig som kunde. Er der mistanke om du har undladt at reagere hurtigt nok, kan det resultere i du ikke vil kunne få erstatning. Til at afhjælpe en vandskade kræver det du får fat i et autoriseret VVS firma der kan rykke ud hurtigt.

Akut VVS Service har specialiseret sig i hurtig udrykning, og står klar alle dage 24/7 med akut hjælp hvis du har alvorlige VVS problemer. Kontakt vores VVS-døgnvagt på 40 860 860 alle dage.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.

Vi garanterer arbejde af høj kvalitet

Vi er din aut. VVS-installatør

Når du skal have udført noget VVS-arbejde, så er vi som din VVS ekspert og aut. VVS-installatør det bedste valg. Når du skal have udført håndværksmæssigt arbejde, kan det være af afgørende betydning at du vælger en fagmand med autorisation. En autoriseret VVS-installatør er opdateret med viden og de nyeste metoder og teknologier, som sikrer dig holdbare løsninger der lever op til kravene i bygningsreglementet og lovgivningen.

En aut. VVS installatør varetager mange forskellige opgaver og har mange mindre reparationsopgaver og forholdsvis enkle VVS-opgaver som f.eks. skift af en køkkenvandhane eller en defekt radiator. Men VVS-installatøren klarer også større projekter. VVS’eren kan hjælpe dig med alt fra installation og montering af sanitet, til projektering og opbygning af et nyt badeværelse. Et autoriseret VVS-firma giver dig også mulighed for få service i forbindelse med ventilation og varmeinstallationer, som f.eks. varmepumper og gasinstallationer.

Kontakt Akut VVS Service hvis du vil høre nærmere om de mange andre VVS-installationsopgaver i køkkener og badeværelser.

VVS-service til private, erhverv og ejendomme

Har du en virksomhed, hvor du skal have nye vand, varme og ventilations installationer, eller er du ejendomsadministrator og er på kik efter pålidelig service til dine lejligheder.

Akut VVS Service udfører VVS-opgaver for private, virksomheder og  boligforeninger.

Skal din virksomhed have lavet en større renovering af f.eks. varme- og ventilationsinstallationen, eller skal der udskiftes alt sanitet i en hel boligforening, så er det opgaver Akut VVS Service kan varetage.

Kort sagt, ingen opgaver er for store eller små, Akut VVS Service varetager både store og små VVS-opgaver for alle kundetyper.

Du kan være sikker på at få en god og professionel VVS-service lige meget om du er en privat borger, en virksomhed, en ejendom eller en boligforening.

Pris og tilbud på VVS-service

Kontakt Akut VVS Service for at høre nærmere om priser eller for at få et tilbud på det VVS-arbejde, som du ønsker at få udført. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig i dit område. Vi klarer alt fra akutte VVS-opgaver til større VVS-renoveringsopgaver. Ved akut VVS-skade kan du få hjælp fra vores VVS-døgnvagt alle dage 24/7 året rundt.

Landsdækkende VVS-firma med hurtig service

Dit VVS-firma er specialiseret i installation, vedligeholdelse og reparation af sanitet, varmesystemer, ventilation ja alt der har med VVS at gøre i din bolig, din virksomhed eller ejendom.

Står du med en VVS-opgave og har brug for et VVS-firma, så kontakt os, vi dækker hele landet. Det hurtigste er at ringe på 40 860 860, så rækker vi ud til vores afdeling, uanset om det er i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. Vi er klar til at løse problemet.

Få mere info her: