Skadeservice og grundig rengøring ved vandskade - VVS Døgnservice

Skadeservice ved vandskade

Har du været udsat for en vandskade, så få hjælp fra vores skadeservice. Vores skadeservice kan være med til at afhjælpe følger af din vandskade. Vores team af medarbejdere hjælper f.eks. med opsugning af vand, rensning af kloakvand og montering af affugtere. Det er meget vigtigt, at dette arbejde bliver gjort hurtigt efter, at du har opdaget en vandskade. Jo hurtigere vores hold af fagfolk og eksperter kan få lov til at hjælpe dig, jo mindre vil skaderne på din bolig blive. Ligeledes vil du hurtigere igen kunne bo i en bolig, som ikke har gener efter en vandskade.

Opsugning og udpumpning af vand

Står din kælder f.eks. under vand, så er det afgørende at du får en opsugning eller en udpumpning af vandet hurtigst muligt. Vores VVS’ere og andre tilknyttede fagfolk kan hjælpe dig med yderst effektiv skadeservice. Vore service omfatter bl.a. at få vandet væk fra din bolig hurtigst muligt og affugte boligen. Jo længere din bolig står under vand, jo større vil skaderne på fundamentet, vægge og gulv være. Derfor er det vigtigt, at du vælger et VVS-firma eller kloakfirma, som har ekspertisen og udstyret til at hjælpe dig bedst muligt – Det har vi hos Akut VVS Service.

Affugtning og skadeservice ved vandskade - VVS Døgnvagt

Skadeservice omfatter rens af kloakvand

Har du være udsat for f.eks. skybrud eller en tilstoppet kloak og er kloakken svømmet over, så skal kloakvandet renses. Hvis du i forbindelse med skadeservice efter en vandskade ikke får renset kloakvandet korrekt, så risikere du at få en bakterieforgiftning. Igen er det vigtigt at du vælger at kontakte fagfolk, som ved hvad de har med at gøre og så får foretaget en grundig rensning af dit kloakvand. Hos Akut VVS Service indeholder vores skadeservice naturligvis en omfattede og grundig rensning af kloakvandet i din bolig.

Opsætning af affugtere ifm. skadeservice

Når vandet er pumpet ud og der er foretaget en rensning af kloakvandet, så er det tid til at få affugtet alle de rum i boligen, som har været berørt af vandskaden. Vi har kraftige affugtere, som vi kan få stillet op i din bolig, så du så hurtigt som mulighed igen kan benytte de vandskadede rum. Er hele din bolig blevet ubeboelig efter en vandskade, så er det endnu mere vigtigt at få gang i affugtningen af boligen, så du kan komme tilbage og bo i den. Vores skadeservice omfatter således også opsætning af professionelle affugtere efter en vandskade.

Kontakt os og hør nærmere om vores skadeservice

Du er altid velkommen til at kontakte og høre nærmere om vores skadeservice ifm. vandskader. Har du akut brug for skadeservice, så kan vi også hjælpe dig hele døgnet rundt. Vi har VVS-døgnvagt 24 timer i døgnet alle dage i ugen hele året rundt. Så vent ikke, med få taget professionel hånd om din vandskade med det samme. Ring på 40 860 860 døgnet rundt.

Senest opdateret: 20. november 2020

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860