Aut. VVS-firma Vesterbro / København K

VVS-firma Vesterbro og København K

Vi har til huse i Kødbyen på Vesterbro og yder selvfølgelig VVS-service til lokale borgere og virksomheder. Vi dækker hele Vesterbro og København K. Hvis du leder efter et lokalt VVS-firma på Vesterbro eller i centrum af København, så kontakt os. Vi tilbyder altid god og professionel service ifm. VVS-opgaver inden for vand, varme, sanitet og gas. Ligeledes tilbyder vi hos Akut VVS Service døgnservice for hele Vesterbro, Københavns centrum og andre områder. Her er en række af de VVS-opgaver, som vi kan hjælpe med lokalt på Vesterbro og i København K:

VVS-døgnvagt Vesterbro og København K

Fra vores kontor på Flæsketorvet kan vi være hurtigt fremme overalt på Vesterbro og i København K, når du akut har brug for en VVS’er. Står du f.eks. med et sprunget eller utæt vandrør på Vesterbro eller i centrum af København, så kan vi oftest være meget hurtigt fremme for at minimere skaden. Vi har døgnservice 24/7 alle uger hele året rundt. Ring også gerne til vores døgnvagt, hvis du har et tilstoppet afløb eller et løbende toilet. Vi står klar til at hjælpe dig lige meget om du ringer som privatperson, for en virksomhed eller en beboerforening.

Frostskadet vandrør - VVS-firma Vesterbro / København K

Lokal aut. VVS-installatør på Vesterbro og centrum af København

Kontakt Akut VVS Service, hvis du leder efter en lokal autoriseret VVS-installatør på Vesterbro eller i København K. Vores VVS-firma kan hjælpe dig med små og store VVS-opgaver på Vesterbro og i centrum af København. Vores dygtige medarbejdere udfører VVS-arbejde indenfor vand. varme, sanitet og gas. Vi kan hjælpe dig med at lave et helt nyt badeværelse eller at få installeret et nyt varmeanlæg til din bolig. Vi laver dog også mange mindre VVS-opgaver, så som at installere håndvaske, toiletter, vaskemaskiner, gaskomfurer, opvaskemaskiner m.m. Kontakt os for at høre nærmere om hvad vi tilbyder af VVS-service lokalt på Vesterbro og i København K.

Lokalt VVS-firma i København centrum for virksomheder og private

Vores VVS-firma servicerer både erhvervs- og privatkunder lokalt på Vesterbro og i København K. Fra vores centrale placering i indre by kan vi hurtigt nå frem ved akutte rørskader og vandskader. Jo hurtigere vi er fremme, jo bedre kan vi minimere skaden ved f.eks. et sprunget eller utæt vandrør. Akut VVS Service løser også gerne andre VVS-opgaver for lokale borgere og -virksomheder på Vesterbro og i København centrum. Ligeledes påtager vi os også gerne VVS-arbejde for beboerforeninger.

VVS-priser for Vesterbro og København K

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vores priser på VVS-arbejde. Ringe eller skriv til os for tilbud og priser på VVS-service på Vesterbro og København K. Såfremt du akut har brug for VVS-hjælp på Vesterbro eller i København K, så hjælper vi dig også gerne. Du kan kontakte vores døgnservice 24/7 på 40 860 860 eller benytte kontaktformularen her på siden. Vi vender altid hurtigt tilbage til dig, så kontakt os med det samme for tilbud og info om priser.

Senest opdateret: 20. november 2020

  Bliv ringet op af Akut VVS Service
  Navn
  Dit spørgsmål
  Telefonnummer
  Kontakt Akut VVS Service

  Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

  Døgnservice
  24/7 VVS Døgnvagt
  Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
  Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

  Ved akut VVS-skade
  kontakt vores 24/7 døgnservice
  på tlf. 40 860 860

  Her kører vi
  VVS-service København og Sjælland