VVS Frederiksberg

Ring til din lokale VVSér på Frederiksberg.
Dag og nat, hverdage, weekender samt helligdage.

Hurtig og professionel VVS-service lokalt på Frederiksberg

Står du og skal bruge professionel hjælp til dit VVS på Frederiksberg? Så behøves du ikke at klikke videre. Akut VVS Service, VVS firma på Sjælland,  har i 26 år hjulpet de lokale borgere med deres udfordringer. Når du vælger os til din opgave, sender vi kun specialister ud til din adresse. Specialister der løser din opgave korrekt efter alt dansk lovgivning. For os er en aftale en aftale. Derfor leverer vi altid dit arbejde til aftalt tid, så du nemt og hurtigt kan have en hverdag uden håndværkere på adressen. 

Vi løser alle opgaver inden for vores fag, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Blikkenslager Frederiksberg

Hvorfor vælge blikkenslager Frederiksberg

26 års professionel erfaring

+ 26 års blikkenslager erfaring og med glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVSér der holder hvad vi lover

Lokal vvsér der kan hjælpe dig – ring trygt til os i dag

Kontakt os for bestilling eller mere information

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug for service – både tidligt og sent.

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

VVS døgnvagt til hele Frederiksberg

VVS døgnvagt for Frederiksberg og alle timer i døgnet

Står du med et akut problem, din lokale VVS på Frederiksberg, så kan vi hjælpe dig med det samme. Du kan kontakte VVS Sjællands døgnvagt alle timer i døgnet, alle dage i året. Vi yder hjælp til akutte problemer, hvis du fx har et sprunget vandrør i København eller utæt vandrør. Ligeledes kører vi ud og hjælper, hvis du står med et tilstoppet afløb, lige meget om der er tale om et afløb fra en vask eller et toilet. Kontakt vores døgnservice på telefon 40 860 860. Vi sidder klar her og nu.

Større og mindre opgaver til VVS på Frederiksberg

Vores VVS afdeling på Frederiksberg kan løse alle opgaver. Med mere end 26 års erfaring og et hav af tilfredse kunder, tør vi godt love dig, at du får en af markedets bedste kvalitet uanset din opgaves omfang. Skal du f.eks. byg nyt  badeværelse, eller renovere badeværelset. Vores personale er autoriseret og bliver løbende efteruddannet, så vi altid er med på den nyeste mode, når dit arbejde skal udføres til perfektion.

Privat- og erhvervskunder til VVS opgaver på Frederiksberg

I vores firma servicerer vi både privatkunder og erhvervskunder på Frederiksberg. Ligeledes udfører vi forskellige VVS-opgaver for ejendomsforeninger. Hvis du har en VVS-opgave der skal laves på Frederiksberg, så kan du roligt kontakte os lige meget om du ringer som private, fra en virksomhed eller en boligforening. Vi påtager os gerne både større og mindre opgaver, når du har brug for vores hjælp.

Få et gratis VVS tilbud på Frederiksberg

Har du en VVS-opgave på Frederiksberg, som vi skal løse? Kontakt os via formularen eller ring til os på telefon 40 860 860. Vores personale kan lave et skræddersyet tilbud på din opgave. Du får også god rådgivning og vejledning på din opgave, som kommer dig til gode.

Skybrudstunnel skal hjælpe Frederiksberg Vest

Der er gang i et projekt tæt ved Frederiksberg, hvor der skal bygges en Skybrudstunnel.
Det er besluttet at tungen skal placeres i Valby. Den skal være med til at sikre Frederiksberg Vest imod oversvømmelser i forbindelse med skybrud. Tunnellen skal opsamle skybrudsvand fra blandt andet Frederiksberg Vest, og lede det videre ud i Kalveboderne via Enghave Kanal nær ved Sydhavnstippen.

Valby Skybrudstunnel er en af flere hovedvandveje i Københavns og Frederiksberg kommuners skybrudskonkretiseringsplan, og skal samtidig fungere som bassinledning, dvs. et underjordisk opsamlingsbassin, der kan opbevare store mængder overløbsvand fra kloaksystemet, indtil det kan pumpes videre til renseanlægget. Derved bidrager den færdige tunnel til at reducere udledningen af u-renset spildevand til Kalveboderne via Gåsebækrenden fra ca. 5 gange om året til 1 gang om året.

Byggeriet af tunnellen forventes at begynde i 2024 og være afsluttet i 2028.
Du kan læse mere om projektet på HOFOR Bæredygtig byudviklings projekter

2000 Frederiksberg er en selvstyrende bydel og kommune i Storkøbenhavn, der omkranses af Københavns kommune på alle sider. Bydelen har ca. 104.000 indbyggere, og med et areal på 8,7 km2 er det den absolut tættest befolkede kommune i Danmark.

Mod nord og vest er Frederiksberg afgrænset af S-banen med stationerne Ålholm, KB Hallen, Flintholm, Grøndal og Fuglebakken, og mod nordøst af Åboulevarden. I den vestlige del ligger Peter Bangs Vej.
Metroen gennemskærer Frederiksberg fra vest mod øst, og mod øst afgrænses Frederiksberg af Skt. Jørgens Sø.