VVS Gentofte

Ring til din lokale VVSér i Gentofte.
Dag og nat, hverdage, weekender samt helligdage.

Hurtig og professionel VVS-service lokalt i Gentofte

Står du og skal bruge professionel hjælp til dit VVS i Gentofte? Så behøves du ikke at klikke videre. Akut VVS Service, Sjællandsk VVS-firma, har i 26 år hjulpet de lokale borgere med deres udfordringer. Når du vælger os til din opgave, sender vi kun specialister ud til din adresse. Specialister der løser din opgave korrekt efter alt dansk lovgivning. For os er en aftale en aftale. Derfor leverer vi altid dit arbejde til aftalt tid, så du nemt og hurtigt kan have en hverdag uden håndværkere på adressen.

Vi løser alle opgaver inden for vores fag, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Blikkenslager Gentofte

Hvorfor vælge blikkenslager Gentofte

26 års professionel erfaring

+ 26 års blikkenslager erfaring  og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVSér der holder hvad vi lover​

Lokal vvsér der kan hjælpe dig – ring trygt til os i dag

Kontakt os for bestilling eller mere information

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug for service – både tidligt og sent.

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

VVS døgnvagt til hele Gentofte

VVS døgnvagt for Gentofte og alle timer i døgnet

Står du med et akut problem, din lokale VVS i Gentofte, så kan vi hjælpe dig med det samme. Du kan kontakte vores os alle timer i døgnet, alle dage i året. VVS døgn service Sjælland yder hjælp til akutte problemer, hvis du fx har et utæt vandrør eller et sprunget vandrør København. Ligeledes kører vi ud og hjælper, hvis du står med et tilstoppet afløb, lige meget om der er tale om et afløb fra en vask eller et toilet. Kontakt vores døgnservice på telefon 40 860 860. Vi sidder klar her og nu.

Større og mindre opgaver til VVS i Gentofte

Vores VVS afdeling i Gentofte kan løse alle opgaver. Med mere end 26 års erfaring og et hav af tilfredse kunder, tør vi godt love dig, at du får en af markedets bedste kvalitet uanset din opgaves omfang. Akut VVS Service kan f.eks. give tilbud nyt badeværelse eller renovere det gamle. Vores personale er autoriseret og bliver løbende efteruddannet, så vi altid er med på den nyeste mode, når dit arbejde skal udføres til perfektion.

Privat- og erhvervskunder til VVS opgaver i Gentofte

I vores firma servicerer vi både privatkunder og erhvervskunder i Gentofte. Ligeledes udfører vi forskellige VVS-opgaver for ejendomsforeninger. Hvis du har en VVS-opgave der skal laves i Gentofte, så kan du roligt kontakte os lige meget om du ringer som private, fra en virksomhed eller en boligforening. Vi påtager os gerne både større og mindre opgaver, når du har brug for vores hjælp.

Få et gratis VVS tilbud i Gentofte

Har du en VVS-opgave i Gentofte, som vi skal løse? Kontakt os via formularen eller ring til os på telefon 40 860 860. Vores personale kan lave et skræddersyet tilbud på din opgave. Du får også god rådgivning og vejledning på din opgave, som kommer dig til gode.

Gentofte kommune

2820 Gentofte er en bydel i Storkøbenhavn i Gentofte kommune og var oprindeligt en landsby i Nordsjælland. I Gentofte kommune ligger byerne Gentofte, Vangede, Klampenborg, Skovshoved, Ordrup, Charlottenlund, Jægersborg, Hellerup og Dyssegård, og har ialt næste 75.000 indbyggere, og er en af de mest velhavende områder i Danmark.

Gentofte kommune vedtog en ny spildevandsplan i efteråret 2022 gældende frem til 2032.

Spildevandsplanen 2022-2032 er udarbejdet i samarbejde med Novafos A/S.  Den giver en status på regn- og spildevandsområdet, og sætter rammen for kommunens og forsyningsselskabet Novafos arbejde med at udbygge afløbssystemet de næste 10 år.

Klimaforandringer med kraftig regn og skybrud, betyder at kloaksystemet til tider kommer under et voldsomt pres, fordi der simpelt hen ikke er plads nok i kloakkerne til både regnvand og spildevand.

Netop den udfordring er noget kommunen har med i den nye spildevandsplan.
Specielt for denne spildevandsplan er, at afløbssystemet fremadrettet bliver anlagt som et fuldt separat system, hvor spildevand og regnvand fra tage, veje og befæstede overflader bliver håndteret i to adskilte systemer.

Fuld separering af regnvand og spildevand betyder at der bliver bedre plads i afløbssystemet, og skal forbedre vandmiljøet, sikre rent badevand, ruste kommunen bedre til at kunne modstå oversvømmelser med blandet regnvand og spildevand.

Noget nyt bliver det obligatorisk for grundejerne at adskille regnvand og spildevand på egen grund.

Dette vil ske i takt med at der etableres regnvandsledninger i vejene i løbet af de næste godt 30 år.

Du kan se hvad Gentofte kommunes spildevandsplan betyder for dig.