VVS Hellerup

Ring til din lokale VVSér i Hellerup.
Dag og nat, hverdage, weekender samt helligdage.

Hurtig og professionel VVS-service lokalt i Hellerup

Står du og skal bruge professionel hjælp til dit VVS i Hellerup? Så behøves du ikke at klikke videre. Akut VVS Service har i 26 år hjulpet de lokale borgere med deres udfordringer. Når du vælger VVS-firma Sjælland til din opgave, sender vi kun specialister ud til din adresse. Specialister der løser din opgave korrekt efter alt dansk lovgivning. For os er en aftale en aftale. Derfor leverer vi altid dit arbejde til aftalt tid, så du nemt og hurtigt kan have en hverdag uden håndværkere på adressen.

Vi løser alle opgaver inden for vores fag, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Blikkenslager Hellerup

Hvorfor vælge blikkenslager Hellerup

26 års professionel erfaring

+ 26 års blikkenslager erfaring  og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVSér der holder hvad vi lover​

Lokal vvsér der kan hjælpe dig – ring trygt til os i dag

Kontakt os for bestilling eller mere information

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug for service – både tidligt og sent.

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

VVS døgnvagt til hele Hellerup

VVS døgnvagt for Hellerup og alle timer i døgnet

Står du med et akut problem, din lokale VVS i Hellerup, så kan vi hjælpe dig med det samme. Du kan kontakte vores os alle timer i døgnet, alle dage i året. Sjællands VVS-døgnservice yder hjælp til akutte problemer, hvis du fx har et sprunget eller utæt vandrør. Ligeledes kører vi ud og hjælper, hvis du står med et tilstoppet afløb, lige meget om der er tale om et afløb fra en vask eller et toilet. Kontakt vores døgnservice på telefon 40 860 860. Vi sidder klar her og nu.

Større og mindre opgaver til VVS i Hellerup

Vores VVS afdeling i Hellerup kan løse alle opgaver. Med mere end 26 års erfaring og et hav af tilfredse kunder, tør vi godt love dig, at du får en af markedets bedste kvalitet uanset din opgaves omfang. Vores personale er autoriseret og bliver løbende efteruddannet, så vi altid er med på den nyeste mode, når dit arbejde skal udføres til perfektion.

Privat- og erhvervskunder til VVS opgaver i Hellerup

I vores firma servicerer vi både privatkunder og erhvervskunder i Hellerup. Ligeledes udfører vi forskellige VVS-opgaver for ejendomsforeninger. Hvis du har en VVS-opgave der skal laves i Hellerup, så kan du roligt kontakte os lige meget om du ringer som private, fra en virksomhed eller en boligforening. Vi påtager os gerne både større og mindre opgaver, når du har brug for vores hjælp.

Få et gratis VVS tilbud i Hellerup

Har du en VVS-opgave i Hellerup, som vi skal løse? Kontakt os via formularen eller ring til os på telefon 40 860 860. Vores personale kan lave et skræddersyet tilbud på din opgave. Du får også god rådgivning og vejledning på din opgave, som kommer dig til gode.

Hellerup beliggende i Gentofte kommune

2900 Hellerup er en bydel i Storkøbenhavn og ligger i Gentofte kommune. Hellerup afgrænses mod øst ad Øresund og mod syd af Københavns kommune og Østerbro. Mere specifikt afgrænses bydelen i nord omkring Maglemosevej mod syd af Callisensvej, Emdrup sø og Ryparken og mod vest af banelegemet ved Ellemosevej.

Novafos er i gang med et større projekt for at forhindre oversvømmelser i Hellerup.
Den centrale del af Hellerup har et utal af gange været ramt af store oversvømmelser, selv ved mindre regnskyl. I 2016 gik Novafos i gang med et stort projekt, der vil mindske antallet og omfanget af oversvømmelser i området og samtidig forbedre badevandskvaliteten.

Novafos har anlagt en 1,4 km. lang underjordisk regnvandstunnel, der skal opsamle regnvand fra det centrale Hellerup og lede det ud i Øresund. Det vil aflaste det det eksisterende afløbssystem og give færre oversvømmelser og færre udløb af spildevand i Øresund. Regnvandstunnellen har en diameter på 2 m.

Regnvandstunnellen fungerer som hovedåren i det nye regnvandssystem sammen med det net af regnvandsledninger der skal føre regnvandet til tunnellen. Regnvandsledningerne lægges i hele det centrale Hellerup. Nedgravning af regnvandsledninger er påbegyndt i 2018 og forventes at være færdig i 2024.

Med det nye regnvandssystem i Hellerup, vil regnvand og spildevand løbe i hver deres ledning under jorden. Det giver mere plads i afløbssystemet, og betyder at store mængder regnvand ved skybrud og kraftig regn, bedre kan ledes væk. Hermed minimeres antallet og omfanget af oversvømmelser.

Det nye regnvandssystem betyder også at badevandskvaliteten vil blive bedre, da det vil være færre gange hvor det vil være nødvendigt at lede spildevand sammen med regnvand ud i Øresund.

Grundejere og boligselskaber kan tilslutte sig det nye regnvandssystem, så regnvand fra tage og grunde ledes udenom kloaksystemet til de nye regnvandsledninger og ud i Øresund.
Jo flere der tilslutter sig systemet, jo større vil aflastningen af kloaksystemet blive, hvilket igen vil mindske omfanget af oversvømmelser i området. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, så kontakt Novafos, du kan læse mere om projektet på Novafos hjemmeside.