VVS København

Ring til din VVSér i København. Dag og nat, hverdage, weekender samt helligdage.

Hurtig og professionel VVS-service i København

Står du og skal bruge professionel hjælp til dit VVS i København? Så behøves du ikke at klikke videre. Akut VVS Service har i 26 år hjulpet de lokale borgere med deres udfordringer. Når du vælger os til din opgave, sender vi kun specialister ud til din adresse. VVS firma Sjælland har specialister der løser din opgave korrekt efter alt dansk lovgivning. For os er en aftale en aftale. Derfor leverer vi altid dit arbejde til aftalt tid, så du nemt og hurtigt kan have en hverdag uden håndværkere på adressen.

Vi løser alle opgaver inden for vores fag, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Blikkenslager og VVS København

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.

VVS døgnvagt til hele København

VVS døgnvagt for København og alle timer i døgnet

Står du med et akut problem, så kan vi hjælpe dig med det samme. Du kan kontakte os alle timer i døgnet, alle dage i året. Vi har VVS døgnvagt i København  og yder hjælp til akutte problemer, hvis du fx. har et utæt vandrør eller sprunget vandrør under gulvet. Ligeledes kører vi ud og hjælper, hvis du står med et tilstoppet afløb, lige meget om der er tale om et afløb fra en vask eller et toilet. Kontakt vores døgnservice, vi sidder klar her og nu.

Større og mindre opgaver til VVS i København

Vores VVS afdeling i København kan løse alle opgaver. Med mere end 26 års erfaring og mange tilfredse kunder, tør vi godt love dig, at du får markedets bedste kvalitet uanset din opgaves omfang.  

Privat- og erhvervskunder til VVS opgaver i København

I vores firma servicerer vi både privatkunder og erhvervskunder i København. Ligeledes udfører vi forskellige VVS-opgaver for ejendomsforeninger. Hvis du har en VVS-opgave der skal laves i København, så kan du roligt kontakte os lige meget om du ringer som private, fra en virksomhed eller en boligforening. Vi påtager os gerne både større og mindre opgaver, når du har brug for vores hjælp.

Få et gratis VVS tilbud i København

Har du en VVS-opgave i København, som vi skal løse? Kontakt os via formularen. Vores personale kan lave et skræddersyet tilbud på din opgave. Du får også god rådgivning og vejledning på din opgave, som kommer dig til gode.