Montering af gaskomfur - VVS-service

Montering af gaskomfur

Vi monterer gerne et gaskomfur i dit køkken. Akut VVS Service sørger for at dit gaskomfur eller dit bordkomfur kommer til at virke, som det skal. Vælger du os, så behøver du heller ikke at bekymre om installationen eller tilslutningen af gas til dit komfur. Som autoriseret VVS-installatør har vi stor erfaringen med montering af gaskomfurer. Vi hjælper med montering og tilslutning af følgende:

  • Gaskomfur med gasovn
  • Gaskomfur med el-ovn
  • Gaskogeblus monteret i bordpladen
  • Separate gaskogeblus

Gaskomfurer monteres af aut. VVS’er

Du må aldrig selv tilkoble et gaskomfur. Vælg altid en fuldt autoriseret VVS’er til montering og tilslutning af dit gaskomfur. Alt arbejde med gas kræver autorisation og det er din sikkerhed for at arbejdet bliver udført efter reglerne. Gasinstallationer er ikke noget at spøge med. Derfor har Sikkerhedsstyrelsen også nedsat Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed, til hele tiden af følge den nyeste sikkerhedstekniske udvikling på gasområdet. Hos Akut VVS Service følger vi altid gassikkerhedsloven og bruger det nyeste udstyr ifm. montering af gaskomfurer og andet arbejde med gasinstallationer.

Montering af gaskogeblus i bordpladen - VVS-service

Dit lokale VVS-firma

Med base i det indre København, så servicerer Akut VVS service kunder i hele Storkøbenhavn, på Amager og i Nordsjælland. Udover at montere forskellige typer af gaskomfurer, så hjælper vores VVS-firma med mange andre VVS-opgaver indenfor gas, vand og varme. Har du brug for at få udført VVS-arbejde, så tag trygt kontakt til Akut VVS Service, dit lokale VVS-firma.

Hjælp til private, virksomheder og boligforeninger

Har du et gaskomfur, som skal monteres, så er vi ligeglade med om du ringer til os som privat, virksomhed eller boligforening. Vi hjælper med mange forskellige typer af VVS-service i private boliger og hos store og små virksomheder.

Pris på montering af gaskomfur

Kontakt os for at høre mere om vores priser for montering af et gaskomfur eller kogeplus med gas. Du kan ringe til os på 40 860 860 eller udfylde nedenstående kontaktformular. Vi svarer på henvendelser døgnet rundt, så vent ikke med at kontakte os.

Senest opdateret: 27. november 2020

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860