VVS'er monterer opvaskemaskine i køkken - VVS-service

Montering af opvaskemaskine

Få din opvaskemaskine monteret af Akut VVS Service. Vi sørger for at koble din opvaskemaskine til vand, afløb og strøm, så den er klar til brug. Vælg en autoriseret VVS’er til få tilsluttet din nye opvaskemaskine i dit køkken. Vores medarbejdere har mange års erfaring med montering af opvaskemaskiner. Vores VVS-service omfatter bl.a. hjælp med montering, indstilling og tilslutning af følgende typer af opvaskemaskiner:

  • almindelige opvaskemaskiner
  • integrerede opvaskemaskiner
  • smalle opvaskemaskiner til mindre køkkener

Få opvaskemaskinen på plads i dit køkken

Kontakt Akut VVS Service når du skal have opvaskemaskinen på plads i dit køkken. Vi hjælper med opsætning og tilslutning af opvaskemaskiner og andre hårde hvidevarer, som kræver tilslutning af vand og afløb. Vores dygtige VVS’ere hjælper også med at fikse køkkenafløbet og andre VVS-installationer til dit køkken.

Montering af opvaskemaskine - VVS-service

Lokal hjælp til monteringen af din opvaskemaskine

Vi servicerer kunder i København, på Amager, i resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland. Som autoriseret VVS-firma hjælper vi bl.a. med montering af din opvaskemaskine. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vi også tilbyder lokal VVS-hjælp i dit område.

Vi hjælper forskellige kundetyper

Hos Akut VVS Service hjælper vi alle kundetyper, som har brug for en VVS’er. Du kan derfor roligt kontakte os lige meget om du søger en VVS’er til opgaver i dit hjem, til din virksomhed eller til din boligforening. Vi har mange års erfaring med at hjælpe både private, virksomheder og ejendomsadministrationer med VVS-opgaver indenfor vand, varme og gas.

Pris for installation af en opvaskemaskine

Ring eller skriv til os for at høre nærmere om prisen for installation af en opvaskemaskine. Kontakt os allerede i dag for høre nærmere om installation og montering af en opvaskemaskine. Ring på 40 860 860 eller benyt nedenstående kontaktformular.

Senest opdateret: 20. november 2020

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860