VVS'er monterer ny vaskemaskine - VVS-service

Montering af vaskemaskine

Hos Akut VVS Service hjælper vi dig med montering og tilslutning af din vaskemaskine og andre hårde hvidevarer. Har du en ny eller brugt vaskemaskine som skal tilsluttes til vand og afløb, så kontakt os. Vi sender altid en erfaren og dygtig VVS’er ud til dig, hvis du vælger at bruge os. Vores VVS-firma hjælper bl.a. med montering, tilslutning og installation af følgende typer af vaskemaskiner:

  • almindelige fritstående vaskemaskiner
  • integrerede vaskemaskiner
  • smalle topbetjente vaskemaskiner til mindre badeværelser
  • kombinerede vaskemaskiner/tørretumblere

Få vaskemaskinen på plads i din bolig

Lige meget om du ønsker vaskemaskinen installeret i dit badeværelse, på dit WC, i dit bryggers i din vaskekælder eller andre steder, så hjælper vi. Har du brug for at få gode råd til hvor du kan installere din vaskemaskine, så tag en snak med os. Vores dygtige VVS’ere ved en masse om montering af hårde hvidevarer heriblandt vaskemaskiner. Har du eventuelt brug for en mindre eller større renovering af dit badeværelse i forbindelse med installationen af en ny vaskemaskine, så kan vi også hjælpe dig med det.

Montering og installation af vaskemaskine - VVS-service

Monteringen af vaskemaskiner i dit lokalområde

Vores VVS-firma har til huse på Vesterbro i København, men vi dækker dog det meste af Sjælland. Vi arbejder primært i København, på Amager, i resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en VVS’er i dit lokalområde. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med montering af din vaskemaskine og anden VVS-service.

Private, virksomheder og boligforeninger

Kontakt os lige meget om du er privatkunde, erhvervskunde eller har med ejendomsadministration at gøre. Vi løser forskellige VVS-opgaver for både private, virksomheder og boligforeninger. Akut VVS-service varetager mange forskellige typer af VVS-installationsopgaver indenfor vand, varme og gas, heriblandt installation og tilslutning af vaskemaskiner.

Pris og tilbud på tilslutning af vaskemaskine

Kontakt os få at få en pris eller et tilbud på tilslutning af en vaskemaskine. Du kan benytte nedestående kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os, for at høre nærmere om priser på montering af vaskemaskiner.

Senest opdateret: 23. november 2020

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860