Stoppet køkkenvask - VVS-service

Rensning af stoppet afløb

Vi er eksperter i rensning af stoppede afløb. Er dit afløb stoppet til, så kan Akut VVS Service hjælpe dig døgnet rundt. Vi har døgnvagt på telefonen og kører ud ved hasteopgaver dag og nat alle dag i ugen hele året rundt. Tøv ikke med at kontakte os når du har problemer med afløbet, toilettet eller vasken. Når afløbet er stoppet til, så kan vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med følgende:

  • rensning af stoppede gulvafløb
  • rensning af stoppede håndvaske og køkkenvaske
  • rensning af stoppede toiletter
  • højtryksspuling af stoppede afløb

Rensning af afløb døgnet rundt

Som vores navn Akut VVS Service antyder, så er vi ekspert i at hjælpe dig med akutte VVS-opgaver. Derfor har også vi døgnservice i vores VVS-firma. Står du med et tilstoppet afløb eller et stoppet toilet, så kan du trygt ringe til os 24/7 hele året rundt. Vi kommer ud og foretager en rensning af dit afløb, så hurtigt som mulighed ved hasteopgaver.

Stoppet toilet / afløb - VVS-service

Kontakt din lokale VVS’er når afløbet stopper til

Hvis du ikke selv kan rense afløbet når det stopper til, så kan du altid få professionel lokal hjælp fra Akut VVS Service. Vores erfarne medarbejder, kommer ud og renser dit afløb med professionelt udstyr. Herved er du sikker på at du igen kan bruge dit toilet, din vask, dit bad eller andet, som er tilsluttet til dit afløb. Vi kører ud til opgaver med stoppede afløb i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Rensning af afløb for private, virksomheder og ejendomme

For er det underordnet om du kontakter os som privat, virksomhed, ejendomsadministrator eller andet. Vi hjælper alle som har afløbsproblemer og som har brug for en rensning eller inspektion af afløbet. Vi har både mandskab og udstyr til at klare selv de mest vanskelige tilstopninger af afløb, så tøv ikke med at kontakte os. Vores VVS-firma hjælper både private, virksomheder, boligforeninger og andre med forskellig VVS-service inden for sanitet, vand, varme og gas.

Pris på rensning af afløb

Du er altid velkommen til at kontakte os og få information om vores priser på rensning af afløb. Har du et akut problem med et stoppet afløb, så kan du ringe til os døgnet rundt. Du kan også ringe eller skrive til os, hvis du ønsker en inspektion eller rensning af dit afløb, fordi du oplever problemer med dette. Kontakt os med det samme, så kan vi hjælpe dig med at få løst dit problem med afløbet.

Senest opdateret: 23. november 2020

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860