Sprunget vandledning - Utæt forsyningsledning

Reparation af sprunget vandledning

Hvis din vandledning er sprunget, så har du brug for professionel VVS-hjælp. Som autoriseret VVS-installatør yder vi hurtig og effektiv hjælp f.eks. når du står med en sprunget forsyningsledning. Akut VVS Service kan hjælpe lige meget om du har et sprunget vandrør indendørs eller udendørs. Bemærk, at hvis din vandledning er sprunget nede i jorden, så kommer vores mandskab med en gravko og andet udstyr, for at udbedre skaden.

Hvad gør jeg hvis min vandledning er sprunget?

Det bedste du kan gøre, hvis den vandledning er sprunget, er at få udbedret skaden så hurtigt som muligt. Venter du med at få hjælp, så vil vandskaden bare bliver større. Derfor vent ikke, men kontakt vores VVS døgnvagt med det samme. Tager dit fundament skade pga. det vand som strømmer ud af en brudt forsyningsledning, så får du et endnu større problem. Hos Akut VVS Service prioriterer vi altid et brud på en vandledning allerhøjest og vil derfor altid sende mandskab ud med det rette udstyr, så hurtigt som overhovedet muligt.

Lukker for vandet og udbedre skaden

Hvis du oplever at vandet fosser ud fra et sprunget eller utæt vandrør, så skal du lukke for vandet, som det første. Det er samme princip, hvis der er brud på en vandledning. Vi lokaliserer først hvor vandet løber ud henne. Herefter sørger vi for at få lukket af for vandet. Derefter kan vi gå i gang med at udbedre skaden på røret. Er vandledningen sprunget nede i jorden, så må vi grave os ned til røret, for at se og kunne udbedre skaden. Det er vigtigt, at du får fat i et VVS-firma, som har udstyr og ekspertise til at hjælpe dig hurtigt i denne situation. Derfor kan du trygt ringe til os, fordi vi hos Akut VVS Service specialiserer os i at hjælpe dig når du allermest har brug for en VVS’er.

Sprunget rørledning - VVS Døgnservice

Døgnservice 24/7 alle dage året rundt

Hvis du oplever problemer med vandrør, varmerør eller har andre akutte VVS-problemer, så ring straks til os. Du kan kontakte os på 40 860 860 eller benytte kontaktformularen her på siden. Kontakter Akut VVS Service, så kan du være sikker på, at der er hurtig VVS-hjælp på vej til dig.

Senest opdateret: 25. oktober 2022

Kontakt Akut VVS Service

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

Døgnservice
24/7 VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

Ved akut VVS-skade
kontakt vores 24/7 døgnservice
på tlf. 40 860 860