VVS Storkøbenhavn

Ring til din lokale VVSér i Storkøbenhavn.
Dag og nat, hverdage, weekender samt helligdage.

Hurtig og professionel VVS-service lokalt i Storkøbenhavn

Står du og skal bruge professionel hjælp til dit VVS i Storkøbenhavn? Så behøves du ikke at klikke videre. Akut VVS Service har i 26 år hjulpet de lokale borgere med deres udfordringer. Når du vælger os, et VVS-firma Sjælland til din opgave, sender vi kun specialister ud til din adresse. Specialister der løser din opgave korrekt efter alt dansk lovgivning. For os er en aftale en aftale. Derfor leverer vi altid dit arbejde til aftalt tid, så du nemt og hurtigt kan have en hverdag uden håndværkere på adressen.

Vi løser alle opgaver inden for vores fag, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Blikkenslager Storkøbenhavn

Hvorfor vælge blikkenslager Storkøbenhavn?

26 års professionel erfaring

+ 26 års blikkenslager erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVSér der holder hvad vi lover

Lokal vvsér der kan hjælpe dig – ring trygt til os i dag

Kontakt os for bestilling eller mere information

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug for service – både tidligt og sent.

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

VVS døgnvagt til hele Storkøbenhavn

VVS døgnvagt for Storkøbenhavn og alle timer i døgnet

Står du med et akut problem, kan din lokale Akut VVS døgnvagt i Storkøbenhavn hjælpe dig med det samme. Du kan kontakte vores os alle timer i døgnet, alle dage i året. VVS døgn vagt Sjælland yder hjælp til akutte problemer, hvis du fx har et sprunget vandrør eller skal lappe utæt vandrør. Ligeledes kører vi ud og hjælper, hvis du står med et tilstoppet afløb, lige meget om der er tale om et afløb fra en vask eller et toilet. Kontakt vores døgnservice på telefon 40 860 860. Vi sidder klar her og nu.

Større og mindre opgaver til VVS i Storkøbenhavn

Vores VVS afdeling i Storkøbenhavn kan løse alle opgaver. Med mere end 26 års erfaring og et hav af tilfredse kunder, tør vi godt love dig, at du får en af markedets bedste kvalitet uanset din opgaves omfang. Vores personale er autoriseret og bliver løbende efteruddannet, så vi altid er med på den nyeste mode, når dit arbejde skal udføres til perfektion.

Privat- og erhvervskunder til VVS opgaver i Storkøbenhavn

I vores firma servicerer vi både privatkunder og erhvervskunder i Storkøbenhavn. Ligeledes udfører vi forskellige VVS-opgaver for ejendomsforeninger. Hvis du har en VVS-opgave der skal laves i Storkøbenhavn, så kan du roligt kontakte os lige meget om du ringer som private, fra en virksomhed eller en boligforening. Vi påtager os gerne både større og mindre opgaver, når du har brug for vores hjælp.

Få et gratis VVS tilbud i Storkøbenhavn

Har du en VVS-opgave i Storkøbenhavn, som vi skal løse? Kontakt os via formularen eller ring til os på telefon 40 860 860. Vores personale kan lave et skræddersyet tilbud på din opgave. Du får også god rådgivning og vejledning på din opgave, som kommer dig til gode.