VVS Valby

Ring til din lokale VVSér i Valby.
Dag og nat, hverdage, weekender samt helligdage.

Hurtig og professionel VVS-service lokalt i Valby

Står du og skal bruge professionel hjælp til dit VVS i Valby? Så behøves du ikke at klikke videre. Akut VVS Service har i 26 år hjulpet de lokale borgere med deres udfordringer. Når du vælger Akut VVS service, et Sjællandsk VVS firma til din opgave, sender vi kun specialister ud til din adresse. Specialister der løser din opgave korrekt efter alt dansk lovgivning. For os er en aftale en aftale. Derfor leverer vi altid dit arbejde til aftalt tid, så du nemt og hurtigt kan have en hverdag uden håndværkere på adressen.

Vi løser alle opgaver inden for vores fag, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Blikkenslager Valby

Hvorfor vælge blikkenslager valby?

26 års professionel erfaring

+ 26 års blikkenslager erfaring og med glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVSér der holder hvad vi lover

Lokal vvsér der kan hjælpe dig – ring trygt til os i dag

Kontakt os for bestilling eller mere information

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug for lokal VVS service der kan rykke ud hele døgnet – både tidligt og sent.

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

VVS døgnvagt til hele Valby

VVS døgnvagt til hele Valby på alle tider af døgnet

Står du med et problem der kræver akut vvs service, så er din lokale VVS i Valby, klar til at hjælpe dig med det samme. Du kan kontakte os alle timer i døgnet, alle dage, året rundt. Du kan få hjælp til akutte vvs problemer, uanset om du har et sprunget vandrør i lejebolig eller utæt vandrør. Ligeledes kører VVS Sjælland døgnvagt ud og hjælper, hvis du står med et stoppet afløb, lige meget om der er tale om et afløb fra en vask eller et toilet. Kontakt vores døgnservice på telefon 40 860 860. Vi sidder klar når du ringer.

Større og mindre opgaver til blikkenslageren i Valby

Din blikkenslager i Valby kan løse alle opgaver. Med mere end 26 års erfaring og et hav af tilfredse kunder, tør byens blikkenslager godt love dig, at du får en af københavns bedste blikkenslagere uanset din opgaves omfang. Vores personale er autoriseret og bliver løbende efteruddannet, så vi altid er med på den nyeste og moderne vvs løsning, når dit arbejde skal udføres til perfektion.

VVS installatør til privat og erhvervskunder i Valby

VVS installatører servicerer både privatkunder og erhvervskunder i hele Valby. Ligeledes udføres forskellige VVS-opgaver for ejendomsforeninger. Hvis du vil have et tilbud på VVS opgave der skal udføres i Valby, kan du roligt kontakte os lige meget om du ringer som privatperson, fra en virksomhed eller en boligforening. Akut VVS Service påtager os gerne både større og mindre opgaver, når du har brug for vores hjælp.

Få et uforpligtende VVS tilbud i Valby

Bestil et uforpligtende tilbud på VVS-opgaver i Valby. Udfyld formularen eller ring i dag til os på telefon 40 860 860. Vores autoriseret vvs-installatør kan lave et skræddersyet tilbud på dit vvs arbejde. Du får god rådgivning og vejledning i forbindelse med dit vvs tilbud, som kommer dig til gode.

Mangler du en højvandslukker i forbindelse med skybrud i Valby?

Har du oplevet at vandet kommer op gennem dit wc eller gulvafløb når der er skybrud i københavn? Du mangler sikkert at få installeret en højvandslukker til brønd eller til gulvafløb / toilet. Vejret kommer nogle gange bag på os og vi regner alle med at vores kloak er god nok men hvis du er træt af at få kloakvand ind i hjemmet så få installeret en højvandslukker inden næste skybrud.

HOFOR er i gang med et projekt i Valby, hvor der skal bygges en Skybrudstunnel.
Valby skybrudstunnel skal være med til at sikre byen imod oversvømmelser i forbindelse med skybrud. Tunnellen skal opsamle skybrudsvand fra Frederiksberg Vest og Valby, og lede det videre ud i Kalveboderne via Enghave Kanal nær ved Sydhavnstippen.

Valby Skybrudstunnel er en af flere hovedvandveje i Københavns og Frederiksberg kommuners skybrudskonkretiseringsplan, og skal samtidig fungere som bassinledning, dvs. et underjordisk opsamlingsbassin, der kan opbevare store mængder overløbsvand fra kloaksystemet, indtil det kan pumpes videre til renseanlægget. Derved bidrager den færdige tunnel til at reducere udledningen af u-renset spildevand til Kalveboderne via Gåsebækrenden fra ca. 5 gange om året til 1 gang om året.

Byggeriet af tunnellen forventes at begynde i 2024 og være afsluttet i 2028.
Du kan læse mere om projektet på HOFOR Bæredygtig byudviklings projekter

Spildevandet fra Frederiksberg sendes til Renseanlæg Lynetten og Renseanlæg Damhusåen.
Renseanlæg Lynetten er et meget stort renseanlæg, med en kapacitet til at rense spildevand fra 750.000 personækvivalenter. Renseanlægget er et MBNDK anlæg som betyder at det er et af de mest avancerede renseanlæg i Danmark. Efter behandling af spildevandet, bliver det rensede vand udledt i Øresund. Det rensede vand bliver pumpet 2,81 km. væk fra renseanlægget.

Valby, Københavns Kommune

2500 Valby er en administrativ bydel i København med ca.63.000 indbyggere. Bydelen ligger få kilometer fra den centrale del af København, og grænser op til Vesterbro/ Kongens Enghave, Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre og Vanløse. Valby udgør den sydvestligste bydel i Københavns Kommune.

I Valby er bebyggelsen ligeligt fordelt imellem etagebyggeri og villakvarterer, nogle af boligområderne er Akacieparken, Brombærparken, Solbærparken og Spinderiet, der både rummer boliger, butikker og kontorer.