VVS Vesterbro

Ring til din lokale VVSér på Vesterbro.
Dag og nat, hverdage, weekender samt helligdage.

Hurtig og professionel VVS-service over alt på Vesterbro

Står du og skal bruge professionel hjælp til dit VVS på Vesterbro? Så behøves du ikke at klikke videre. Akut VVS Service har i 26 år hjulpet de lokale borgere med deres udfordringer. Når du vælger os til din opgave, sender vi kun specialister ud til din adresse. VVS firma Sjælland har specialister der løser din opgave korrekt efter alt dansk lovgivning. For os er en aftale en aftale. Derfor leverer vi altid dit arbejde til aftalt tid, så du nemt og hurtigt kan have en hverdag uden håndværkere på adressen.

Vi løser alle opgaver inden for vores fag, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Blikkenslager Vesterbro​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.

VVS døgnvagt til hele Vesterbro

VVS døgnvagt for Vesterbro og alle timer i døgnet

Står du med et akut problem, din lokale VVS på Vesterbro, så kan vi hjælpe dig med det samme. Du kan kontakte vores os alle timer i døgnet, alle dage i året. Akut VVS Service, Sjællands døgnvagt VVS, yder hjælp til akutte problemer, hvis du fx har et sprunget vandrør København, eller utæt vandrør. Ligeledes kører vi ud og hjælper, hvis du står med et tilstoppet afløb, lige meget om der er tale om et afløb fra en vask eller et toilet. Kontakt vores døgnservice på telefon 40 860 860. Vi sidder klar her og nu.

Større og mindre opgaver til VVS på Vesterbro

Vores VVS afdeling på Vesterbro kan løse alle opgaver. Med mere end 26 års erfaring og et hav af tilfredse kunder, tør vi godt love dig, at du får en af markedets bedste kvalitet uanset din opgaves omfang. Vores personale er autoriseret og bliver løbende efteruddannet, så vi altid er med på den nyeste mode, når dit arbejde skal udføres til perfektion.

Privat og erhvervskunder til VVS opgaver på Vesterbro

I vores firma servicerer vi både privatkunder og erhvervskunder på Vesterbro. Ligeledes udfører vi forskellige VVS-opgaver for ejendomsforeninger. Hvis du har en VVS-opgave der skal laves på Vesterbro, så kan du roligt kontakte os lige meget om du ringer som private, fra en virksomhed eller en boligforening. Vi påtager os gerne både større og mindre opgaver, når du har brug for vores hjælp.

Få et gratis VVS tilbud på Vesterbro

Har du en VVS-opgave på Vesterbro, som vi skal løse? Kontakt os via formularen eller ring til os på telefon 40 860 860. Vores personale kan lave et skræddersyet tilbud på din opgave. Du får også god rådgivning og vejledning på din opgave, som kommer dig til gode.

Mangler du en højvandslukker i forbindelse med skybrud på Vesterbro

Vejret kommer nogle gange bag på os og vi regner alle med at vores kloak er god nok men hvis du er træt af at få kloakvand ind i hjemmet så få installeret en højvandslukker inden næste skybrud. Du har måske allerede oplevet at vandet kommer op gennem dit wc eller gulvafløb når der er skybrud på Vesterbro? Det kan være tegn på at du mangler og få installeret en højvandslukker til brønd eller til gulvafløb / toilet. 

Vesterbro er et gammelt arbejderkvarter, som grænser op til Indre By, Frederiksberg, Sydhavnen og Valby. Det gamle Vesterbro er hovedsagelig præget at tæt bebyggelse med boligkarréer, der er opført i 1900-tallet. I den nye del af Vesterbro er de fleste boliger almene boliger, som er mindre tæt bygget. Størstedelen af boliger på Vesterbro er lejligheder, og kun i ganske få områder som f.eks. Humleby, er det muligt at finde et rækkehus eller en villa.