Sprunget eller utæt vandrør

Reparation af sprunget eller utæt vandrør kræver øjeblikkelig opmærksomhed for at forhindre skader og afbrydelser.

Et sprunget eller utæt vandrør udføres med præcision og effektivitet

Står du med et utæt eller sprunget vandrør, så vent ikke, men få hjælp af os med det samme. Jo længere tid du venter med at tilkalde hjælp, jo større skade vil der ske på din bolig. Hos Akut VVS Service har vi døgnvagt, og mandskab klar til hurtigt at rykke ud og hjælpe dig med at begrænse skaden. Vi sørger for at begrænse vandskaden, hvis dit vandrør eller varmerør lækker. Vi udskifter også beskadigede rør hurtigst muligt. Bemærk, at vi også kan hjælpe dig, hvis du har en sprunget vandledning i undergrunden.

Begrænsning af vandskader

Ved en akut opstået skade som f.eks. når det løber eller siver fra et vandrør, så er hurtig hjælp vigtig. En lille skade på et vandrør kan hurtigt udvikle sig og forsage en vandskade på din bolig. Med en hurtig udrykning hjælper Akut VVS Service dig med at at begrænse omfanget af en vandskade. hvis du har et utæt eller sprunget vandrør.

Bor du i en etageejendom skal du selvfølgelig også være opmærksom på, at dine underboerne kan få en vandskade pga. af et lækket vandrør hos dig. Det er altid en god idé at begrænse en vandskade, med professionel og hurtig hjælp, som du kan få hos Akut VVS Service.

Ring til vores VVS-døgnservice 24/7

Har du opdaget et utæt elle sprunget vandrør, så ring til vores VVS-døgnservice med det samme. Hvis du ikke allerede har slukket for vandtilførslen, så er det det første du skal gøre. Vores erfarne medarbejdere kan guide dig til hvad du skal gøre for at begrænse skaden. Samtidigt kan vi sende en VVS’er ud til dig, så du hurtigt muligt kan få stoppet det lækkende rør og få det udskiftet. I vores døgnservice har vi bemanding på 24 timer i døgnet alle dage i året.

Hurtig udrykning i hele landet

Ved akut opståede VVS-skader, så hjælper vi private, virksomheder, ejendomsforeninger og andre typer af kunder. Har du et sivende, løbende, utæt eller sprunget vandrør, så kan Akut VSS Service hjælpe dig.

Vores VVS’ere er på opgaver det meste af dagen, men har du et akut problem, så sender vi en medarbejder ud hurtigst muligt. Står du f.eks. med et sprunget vandrør, utæt varmerør eller en sprunget vandledning, så er vi altid klar til at rykke ud. Om aftenen og natten har vi også mandskab klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude.

Ring nu hvis du har et utæt eller sprunget rør

Vi står klar til at hjælpe dig døgnet rundt, hvis du har et utæt eller sprunget vandrør eller varmerør. Ring med det samme, så kan vi også guide dig og give dig gode råd til hvordan du begrænser skaden. Vi sender selvfølgelig også en VVS’er ud til dig hurtigst muligt, så du kan få minimeret skaden og få udskiftet dit beskadigede vand- eller varmerør. Ring nu på 40 860 860.

Hvorfor vælge os

25 års professionel erfaring

Mere end 25 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

Vi holder hvad vi lover
Vi kan helt sikkert hjælpe dig – ring trygt til os

Kontakt os for bestilling eller mere information

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug for service – både tidligt og sent.

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.