Reparation sprunget vandledning og stoppet kloak Jylland

Når en vandledning springer, er tid og faglighed essentielle for at begrænse skade og besvær.

Vi sikrer hurtig, effektiv VVS-service og reparationer

Hvis din vandledning er sprunget, så har du brug for professionel VVS-hjælp. Som autoriseret VVS-installatør yder vi hurtig og effektiv hjælp f.eks. når du står med en sprunget forsyningsledning. Akut VVS Service kan hjælpe lige meget om du har et sprunget vandrør indendørs eller udendørs. Bemærk, at hvis din vandledning er sprunget nede i jorden, så kommer vores mandskab med en gravko og andet udstyr, for at udbedre skaden.

Hvad gør jeg hvis min vandledning er sprunget?

Det bedste du kan gøre, hvis den vandledning er sprunget, er at få udbedret skaden så hurtigt som muligt. Venter du med at få hjælp, så vil vandskaden bare bliver større. Derfor vent ikke, men kontakt vores VVS døgnvagt med det samme. Tager dit fundament skade pga. det vand som strømmer ud af en brudt forsyningsledning, så får du et endnu større problem. Hos Akut VVS Service prioriterer vi altid et brud på en vandledning allerhøjest og vil derfor altid sende mandskab ud med det rette udstyr, så hurtigt som overhovedet muligt.

Lukker for vandet og udbedre skaden

Hvis du oplever at vandet fosser ud fra et sprunget eller utæt vandrør, så skal du lukke for vandet, som det første. Det er samme princip, hvis der er brud på en vandledning. Vi lokaliserer først hvor vandet løber ud henne. Herefter sørger vi for at få lukket af for vandet. Derefter kan vi gå i gang med at udbedre skaden på røret. Er vandledningen sprunget nede i jorden, så må vi grave os ned til røret, for at se og kunne udbedre skaden. Det er vigtigt, at du får fat i et VVS-firma, som har udstyr og ekspertise til at hjælpe dig hurtigt i denne situation. Derfor kan du trygt ringe til os, fordi vi hos Akut VVS Service specialiserer os i at hjælpe dig når du allermest har brug for en VVS’er.

Kundens tryghed og tilfredshed er vores kernefokus

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.

Døgnservice 24/7 alle dage året rundt

Hvis du oplever problemer med vandrør, varmerør eller har andre akutte VVS-problemer, så ring straks til os. Du kan kontakte os på 40 860 860 eller benytte kontaktformularen her på siden. Kontakt Akut VVS Service, så kan du være sikker på, at der er hurtig hjælp på vej.

Sprunget vandrør og stoppet kloak Jylland

Vi hos Akut VVS Service er stolte af vores høje kvalitets service og hurtige respons. Vi stræber efter at løse alle dine vandrør og afløbsproblemer hurtigst muligt og sikre, at de igen fungerer optimalt.

Vores veluddannede fagfolk er specialister i at tackle akutte problemer og skader på Jylland og omegn. Vi vil gøre alt for at mindske skaderne og reducere reparationstiden.

Vi går ikke på kompromis med sikkerhed, kvalitet eller service, og du vil altid kunne regne med os, når du har brug for akut hjælp. Vi er her for at hjælpe dig, uanset hvilket problem du står overfor. Vi er klar til at tackle alle slags udfordringer, så du kan få det optimale resultat.

Ring til os i dag for at få en professionel og effektiv løsning: Akut VVS Service. Vi er her for at hjælpe.

Skal man have professionel hjælp til at ordne sine rør og kloakker?

Professionel hjælp er uundværlig for at løse et sprængt vandrør eller et kloaksystem, der ikke fungerer ordentligt. De har den kompetence, der er nødvendig for at hurtigt og effektivt at identificere og løse problemet. Det bør ikke udskydes, da det kan forårsage dyre reparationsomkostninger. Det er derfor vigtigt at kontakte en professionel hurtigst muligt, så alvorlig skade og omkostninger undgås.

Vi har døgnservice på hele Jylland

Vores erfarne VVS-eksperter på Jylland er klar til at løse alle dine udfordringer hurtigt og effektivt. Uanset om det er en personlig opgave, et firma projekt, en ejendomsforening eller noget helt andet, står vores dedikerede team af fagfolk klar til på forsagelsen af lækager, løsning af utætte vandrør, stoppelse af kloak, gulvafløb, toiletter, vaske og meget mere. Vi er altid klar til at hjælpe med dine problemer – vores personale er tilgængeligt døgnet rundt, så du kan nyde roen uden bekymringer om uventede omkostninger og problemer.

Få os ud på din adresse her og nu

Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad udfordringen måtte være. Ring straks til os, så kan vi guide dig og give gode tips til, hvordan du minimerer skaden. Vi vil også sende en VVS’er ud for at udskifte det beskadigede vand eller få din kloak til at virke igen. Ring nu på 70 44 41 74.