VVS Firma Amager

Ring til dit lokale VVS firma på Amager.
Dag og nat, hverdage, weekender samt helligdage.

Hurtig og professionel VVS firma på Amager

Står du og skal bruge professionel VVS firma på Amager? Så har du fundet et af de hurtigste vvs firmaer på Amager. Akut VVS Service, et VVS firma på Sjælland, har i 26 år hjulpet de lokale borgere på hele Amager med deres vand og kloak problemer. Når du vælger os til din opgave, får du kompetente specialister ud til din adresse. VVS specialister der løser din opgave korrekt efter  dansk lovgivning. Du behøver ikke stå og vente i flere timer efter din vand og gas mester for vi er altid klar til at hjælpe dig til aftalt tid, så du nemt og hurtigt kan have en hverdag uden håndværkere på adressen.

Vi løser alle opgaver inden for vores fag, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Du får besøg af et dynamisk team af faguddannede vvs eksperter med mere end 26 års erfaring og specialisering i vvs branchen. Alle vores medarbejdere brænder for at levere hurtig, pålidelig og professionel service til alle kunder og hjælpe dig med få løst dit vvs problem. Du kan få hjælp på hele Amager til følgende opgaver:


Hvis det, du står overfor, ikke er beskrevet herover, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har alle de nødvendige værktøjer til effektivt at løse ethvert problem inden for dette felt.

Blikkenslager og VVS Firma Amager med døgnvagt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.

VVS døgnvagt på Amager

VVS døgnvagt for Amager, alle timer i døgnet

Står du med et akut problem, din lokale VVS på Amager skal løse, så kan vi hjælpe dig med det samme. Du kan kontakte os alle timer i døgnet, alle dage i året. Akut VVS Service, VVS døgn vagt Sjælland yder hjælp til akutte problemer, hvis du fx har et sprunget vandrør i lejebolig eller et utæt vandrør. Ligeledes kører vi ud og hjælper, hvis du står med et tilstoppet afløb, lige meget om der er tale om et afløb fra en vask eller et toilet. Kontakt døgnservice på telefon 40 860 860. Vi sidder klar her og nu.

Større og mindre opgaver til VVS på Amager

Vores VVS afdeling på Amager kan løse alle opgaver. Med mere end 26 års erfaring og et hav af tilfredse kunder, tør vi godt love dig, at du får en af markedets bedste kvalitet uanset din opgaves omfang. Vores personale er autoriseret og bliver løbende efteruddannet, så vi altid er med på den nyeste mode, når dit arbejde skal udføres til perfektion.

Privat- og erhvervskunder til VVS opgaver på Amager

I vores firma servicerer vi både privatkunder og erhvervskunder på Amager. Ligeledes udføres forskellige VVS-opgaver for ejendomsforeninger og kommuner. Hvis du har en VVS-opgave der skal laves på Amager, så kan du roligt kontakte os lige meget om du ringer som private, fra en virksomhed eller en boligforening. Vi påtager os gerne både større og mindre opgaver, når du har brug for vores hjælp.

Få et gratis VVS tilbud på Amager

Har du en VVS-opgave på Amager, som vi skal løse? Kontakt os via formularen eller ring til os på telefon 40 860 860. Vores personale kan lave et skræddersyet tilbud på din opgave. Du får også god rådgivning og vejledning på din opgave, som kommer dig til gode.

Storkøbenhavn

Sjælland

  • Ballerup
  • Brøndby
  • Greve
  • Taastrup
  • Ølstykke

VVS Amager

Skal du bruge en specialist, som kan udføre dit VVS på Amager til perfektion? Så er du kommet til det rette sted. Akut VVS Service kan klare din opgave uanset omfang og størrelse. Hos os, samarbejder du med en af branchens bedste firmaer, hvor kvalitet er i højsæde og alt arbejdet leveres til aftalt tid. Vores team består kun af eksperter, der er autoriseret og alle rette uddannelser til at udføre alle opgaver inden for branchen. Vi sikrer dig den bedste rådgivning og vejledning, når du ringer til os med dit problem.

Her er nogle af de opgaver som vores VVS afdeling på Amager løser:

VVS døgnvagt til hele Amager

Lige meget hvor du befinder dig på Amager, kan du altid kontakte vores VVS døgnvagt Amager alle timer i døgnet. Står du med et utæt vandrør, stoppet afløb eller noget helt 3, så er det vigtigt, at du får hurtig hjælp for at undgå en større vandskade eller problemer, som kan blive en stor økonomisk byrde på sigt. Vi kan oftest være fremme på din adresse inden for 1 time uanset, hvornår du ringer til os. Det er aldrig til at sige, hvornår dit uheld opstår, som skal fikses med det samme. Derfor er vi altid ledig på telefonen, så vi kan komme dit problem til livs med det samme. Ring til os på 70 44 41 74, så vejleder vi dig under hele processen.

Aut. VVS firma på Amager

Akut VVS Service har kun autoriserede VVS specialister, som vi sender ud på din adresse. Vi kan derfor udføre en lang række af de VVS-opgaver, som du ifølge loven ikke selv må udføre. For vores lokale VVS kunder på Amager tilbyder vi mange forskellige typer af VVS-service inden for vand, varmesanitet og gas. Som aut. VVS-firma kan vi f.eks. hjælpe med montering af sanitet og hårde hvidevarer, som kræver tilslutning til vand. Ligeledes tilbyder vi større renoveringer af badeværelser og tilslutning af gaskomfurer.

VVS Amager til både virksomheder og private

Vores VVS afdeling op Amager udfører opgaver for både virksomheder, private og boligforeninger. For os er det underordnet, om du ringer som privat eller på vejene af en virksomhed, butik eller ejendom. Vi påtager os gerne både små og store VVS-opgaver for alle kundetyper. Vores lokale tilstedeværelse gør at vi altid gerne hjælpe private, virksomheder og boligforeninger med VVS-arbejde på Amager.

Bestil et gratis tilbud til dit VVS på Amager

Kontakt os for at høre nærmere om vores priser til dit VVS på Amager. Har du brug for et tilbud på en specifik opgave, så klarer vi også det. Du kan vælge at ringe eller at skrive til os. Du kan fange os døgnet rundt på telefonen, hvis du akut har brug for hjælp. Vælger du at skrive til os, så kan du også være sikker på, at vi vender tilbage til dig, så hurtigt som muligt. Tag fat i os med det samme for at få et tilbud fra et erfarent firma.