VVS-firma Amager

Vi yder VVS-service på hele Amager, dvs. i hele København S. Kastrup, Tårnby, Dragør og Ørestaden. På Amager hjælper vores dygtige VVS’ere både private, virksomheder og ejendomsadministratorer med en lang række VVS-opgaver. Som vores navn Akut VVS Service antyder, så varetager vi også akutte udkald til VVS-skader på hele Amager. Her er række af de mange VVS-opgaver, som vi kan hjælpe dig med:

VVS-døgnvagt for København S, Kastrup og Dragør

Lige meget om du har akut brug for en VVS’er i København S, i Kastrup eller Dragør Kommune, så kan vi hjælpe. Hos Akut VVS Service har vi VVS-døgnvagt for hele Amager. Står du med et utæt vandrør, så er det vigtigt, at du får hurtig hjælp for at undgå en større vandskade. På grund af vores døgnservice kan vi være hurtigt fremme hos dig på Amager og minimere skaden. Vi yder f.eks. også akut VVS-hjælp, hvis dit afløb er stoppet til eller hvis du har et toilet der løber. Kontakt vores døgnservice 24/7 alle dage i året, så er vi hurtigt ude ved dig på adressen i København S, Kastrup eller Dragør.

Forskellige rør og fittings - VVS-firma Amager

Aut. VVS-firma på Amager

Akut VVS Service har autoriserede VVS-installatører ansat. Vi kan derfor udføre en lang række af de VVS-opgaver, som du ifølge loven ikke selv må udføre. For vores lokale kunder på Amager tilbyder vi mange forskellige typer af VVS-service inden for vand, varme, sanitet og gas. Som aut. VVS-firma kan vi f.eks. hjælpe med montering af sanitet og hårde hvidevarer, som kræver tilslutning til vand. Ligeledes tilbyder vi større renoveringer af badeværelser og tilslutning af gaskomfurer.

Amager VVS-service for virksomheder og private

På Amager yder vi VVS-service for virksomheder, private og alle andre som har brug for en VVS’er. For os er det underordnet, om du ringer som privat eller på vejene af en virksomhed, butik eller ejendom. Vi påtager os gerne både små og store VVS-opgaver for alle kundetyper på Amager. Vores lokale tilstedeværelse gør at vi altid gerne hjælpe private, virksomheder og boligforeninger med VVS-arbejde på Amager.

VVS-service - VVS-firma Amager

Priser og tilbud på VVS-arbejde

Kontakt os for at høre nærmere om vores priser på VVS-arbejde på Amager. Har du brug for et tilbud på en specifik VVS-opgave, så klarer vi også det. Du kan vælge at ringe eller at skrive til os. Du kan fange os døgnet rundt på telefonen, hvis du akut har brug for hjælp. Vælger du at skrive til os, så kan du også være sikker på, at vi vender tilbage til dig, så hurtigt som muligt. Tag fat i os med det samme for priser og tilbud på VVS-arbejde på Amager.

Senest opdateret: 7. april 2021

  Bliv ringet op af Akut VVS Service
  Navn
  Dit spørgsmål
  Telefonnummer
  Kontakt Akut VVS Service

  Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

  Døgnservice
  24/7 VVS Døgnvagt
  Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt
  Løbende vandhane - Ring til VVS Døgnvagt

  Ved akut VVS-skade
  kontakt vores 24/7 døgnservice
  på tlf. 40 860 860

  Her kører vi
  VVS-service København og Sjælland