Reparation sprunget vandledning og stoppet kloak Sjælland

Når en vandledning springer, er tid og faglighed essentielle for at begrænse skade og besvær.

Vi sikrer hurtig, effektiv VVS-service og reparationer

Hvis din vandledning er sprunget, så har du brug for professionel VVS-hjælp. Som autoriseret VVS-installatør yder vi hurtig og effektiv hjælp f.eks. når du står med en sprunget forsyningsledning. Akut VVS Service kan hjælpe lige meget om du har et sprunget vandrør indendørs eller udendørs. Bemærk, at hvis din vandledning er sprunget nede i jorden, så kommer vores mandskab med en gravko og andet udstyr, for at udbedre skaden.

Hvad gør jeg hvis min vandledning er sprunget?

Det bedste du kan gøre, hvis den vandledning er sprunget, er at få udbedret skaden så hurtigt som muligt. Venter du med at få hjælp, så vil vandskaden bare bliver større. Derfor vent ikke, men kontakt vores VVS døgnvagt med det samme. Tager dit fundament skade pga. det vand som strømmer ud af en brudt forsyningsledning, så får du et endnu større problem. Hos Akut VVS Service prioriterer vi altid et brud på en vandledning allerhøjest og vil derfor altid sende mandskab ud med det rette udstyr, så hurtigt som overhovedet muligt.

Lukker for vandet og udbedre skaden

Hvis du oplever at vandet fosser ud fra et sprunget eller utæt vandrør, så skal du lukke for vandet, som det første. Det er samme princip, hvis der er brud på en vandledning. Vi lokaliserer først hvor vandet løber ud henne. Herefter sørger vi for at få lukket af for vandet. Derefter kan vi gå i gang med at udbedre skaden på røret. Er vandledningen sprunget nede i jorden, så må vi grave os ned til røret, for at se og kunne udbedre skaden. Det er vigtigt, at du får fat i et VVS-firma, som har udstyr og ekspertise til at hjælpe dig hurtigt i denne situation. Derfor kan du trygt ringe til os, fordi vi hos Akut VVS Service specialiserer os i at hjælpe dig når du allermest har brug for en VVS’er.

Kundens tryghed og tilfredshed er vores kernefokus

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have tilbud på en VVS opgave, har spørgsmål eller har akut vandskade og brug for vvs døgnvagt – både tidligt og sent.

Vi tilbyder en seriøs VVS service på alle typer af VVS reparationer og kloak­rensninger. Skriv eller ring til os med det samme.

26 års professionel erfaring

+26 års erfaring og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVS´er der holder hvad vi lover

Ring til en vvs´er der kan hjælpe dig – ring på 40 860 860.

Døgnservice 24/7 alle dage året rundt

Hvis du oplever problemer med vandrør, varmerør eller har andre akutte VVS-problemer, så ring straks til os. Du kan kontakte os på 40 860 860 eller benytte kontaktformularen her på siden. Kontakt Akut VVS Service, så kan du være sikker på, at der er hurtig hjælp på vej.

Sprunget vandrør og stoppet kloak Sjælland

Føler du dig overmandet af vandrør, der løber over eller et kloak der er stoppet til? bor du på Sjælland og har brug for hjælp? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Akut VVS Service har vi døgnvagt, og vores veluddannede mandskab står klar til at hjælpe dig med begrænsning af skaden. Vi arbejder hurtigt og effektivt for at få dine vandrør og afløb til at fungere igen, så du kan få din bolig tilbage til normal. Så vent ikke længere og kontakt os allerede i dag.

Er det nødvendigt at kontakte en professionel for at få fikset sine rør og kloak?

Ja, det er nødvendigt at kontakte en professionel for at få repareret et sprængt vandrør eller en ukampdygtig kloak. Professionelle har den nødvendige viden og erfaring til at identificere problemet og udføre en passende reparation hurtigt og effektivt. At få et sprængt vandrør eller en ukampdygtig kloak er et problem, der ikke bør blive henvist, da det kan føre til dyre omkostninger i længden. Hvis det ikke løses med det samme, kan det resultere i alvorlige skader, der kan koste meget mere i reparation. Derfor er det vigtigt at kontakte en professionel så hurtigt som muligt.

Akut udrykning på hele Sjælland

Vi tilbyder hurtig hjælp til alle typer af VVS-problemer, inklusive akutte skader, til private, virksomheder, ejendomsforeninger og andre kunder. Vores specialist personale er klar til at tage sig af alle slags sivende, løbende, utætte, sprunget vandrør, stoppet kloak, gulvafløb, toiletter og vaske. Vores personale er på arbejde hele dagen, men ved akutte problemer sender vi dem ud hurtigst muligt. Desværre ved du ikke, når uventede udfordringer opstår, så derfor har du altid adgang til os, så du kan sove trygt om natten.

Få os ud på din adresse her og nu

Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad udfordringen måtte være. Ring straks til os, så kan vi guide dig og give gode tips til, hvordan du minimerer skaden. Vi vil også sende en VVS’er ud for at udskifte det beskadigede vand eller få din kloak til at virke igen. Ring nu på 70 44 41 74.