VVS Firma Ordrup

Ring til dit lokale VVS firma i Ordrup
Dag og nat, hverdage, weekender samt helligdage.

Hurtig og professionel VVS firma dækker hele Ordrup

Står du og skal bruge professionel VVS firma i Ordrup? Så har du fundet et af de hurtigste vvs firmaer i Ordrup. Akut VVS Service, Sjællandsk VVS-firma, har i 26 år hjulpet de lokale borgere i hele Ordrup med deres vand og kloak problemer. Når du vælger os til din opgave, får du kompetente specialister ud til din adresse. VVS specialister der løser din opgave korrekt efter  dansk lovgivning. Du behøver ikke stå og vente i flere timer efter din vand og gas mester for vi er altid klar til at hjælpe dig til aftalt tid, så du nemt og hurtigt kan have en hverdag uden håndværkere på adressen.

Vi løser alle opgaver inden for vores fag, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Du får besøg af et dynamisk team af faguddannede vvs eksperter med mere end 26 års erfaring og specialisering i vvs branchen. Alle vores medarbejdere brænder for at levere hurtig, pålidelig og professionel service til alle kunder og hjælpe dig med få løst dit vvs problem. Du kan få hjælp i hele Ordrup til følgende opgaver:

Hvis det, du står overfor, ikke er beskrevet herover, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har alle de nødvendige værktøjer til effektivt at løse ethvert problem inden for dette felt.

Blikkenslager Ordrup

Hvorfor bestille en blikkenslager i Ordrup

26 års professionel erfaring

+ 26 års blikkenslager erfaring  og mange glade kunder

Effektivt arbejde og i en høj kvalitet

Du kan forvente et godt stykke arbejde udført og i den bedste kvalitet.

VVSér der holder hvad vi lover​

Lokal vvsér der kan hjælpe dig – ring trygt til os i dag

Kontakt os for bestilling eller mere information

Her er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har akut brug for service – både tidligt og sent.

Ring til os døgnet rundt eller bestil en VVS-opgave med det samme via vores bestillingsformular.

VVS døgnvagt til hele Ordrup

VVS døgnvagt for Ordrup, alle timer i døgnet

Står du med et akut problem, din lokale VVS i Ordrup skal løse, så kan vi hjælpe dig med det samme. Du kan kontakte os alle timer i døgnet, alle dage i året. Akut VVS Service, Sjællands døgnvagt VVS, yder hjælp til akutte problemer, hvis du fx har et sprunget vandrør, eller utæt vandrør i væg. Ligeledes kører vi ud og hjælper, hvis du står med et tilstoppet afløb, lige meget om der er tale om et afløb fra en vask eller et toilet. Kontakt døgnservice på telefon 40 860 860. Vi sidder klar her og nu.

Større og mindre opgaver til VVS i Ordrup

Vores VVS afdeling i Ordrup kan løse alle opgaver. Med mere end 26 års erfaring og et hav af tilfredse kunder, tør vi godt love dig, at du får en af markedets bedste kvalitet uanset din opgaves omfang. Vores personale er autoriseret og bliver løbende efteruddannet, så vi altid er med på den nyeste mode, når dit arbejde skal udføres til perfektion.

Privat- og erhvervskunder til VVS opgaver i Ordrup

I vores firma servicerer vi både privatkunder og erhvervskunder i Ordrup. Ligeledes udføres forskellige VVS-opgaver for ejendomsforeninger og kommuner. Hvis du har en VVS-opgave der skal laves i Ordrup, så kan du roligt kontakte os lige meget om du ringer som private, fra en virksomhed eller en boligforening. Vi påtager os gerne både større og mindre opgaver, når du har brug for vores hjælp.

Få et gratis VVS tilbud i Ordrup

Har du en VVS-opgave i Ordrup, som vi skal løse? Kontakt os via formularen eller ring til os på telefon 40 860 860. Vores personale kan lave et skræddersyet tilbud på din opgave. Du får også god rådgivning og vejledning på din opgave, som kommer dig til gode.

Storkøbenhavn

Sjælland

  • Ballerup
  • Brøndby
  • Greve
  • Taastrup
  • Ølstykke

VVS Ordrup

Har du et problem i dit køkken eller badeværelse? Har du brug for hjælp med det samme, uanset tidspunktet? Ring trygt til os, når du skal have lavet noget VVS-arbejde i Ordrup, og vi kan hjælpe dig ligegyldigt, hvad du står og har brug for.

Når du vælger os, får du blandt andet:

  • Alle opgaver bliver lavet af autoriserede VVS’ere
  • Erfarne specialister med over 26 års erfaring
  • Mulighed for akut døgnvagt 24 7, 365

Autoriseret VVS-firma til dig i Ordrup

Hos os sætter vi en ære i, at alle opgaver skal løses sikkert og forsvarligt, og derfor er alle vores VVS’ere fuldt autoriserede til at hjælpe dig i Ordrup uanset din opgaves type eller størrelse.

Vi tager os både af dit køkken, badeværelse og alt derimellem og udover, så du når som helst kan få den hjælp, du har behov for.

Her er nogle af de ting, vi kan gøre for dig:

Dette er dog kun et lille udpluk af alt det, du kan få klaret hos os. Vi er enormt fleksible og lytter naturligvis til dine unikke behov og ønsker, da det er dig, vi er her for.

Du kan derfor altid trygt og roligt ringe til os, og vi sidder klar til at rådgive dig til, hvad der passer til netop dit behov.

Døgnvagt til VVS i Ordrup til dig

Du skal aldrig nogensinde være bange for, at et rør springer, eller dit gulv er oversvømmet, for hos os har du nemlig adgang til en akut VVS døgnvagt året rundt. Vi kører ud til dig i Ordrup og løser dit problem så let som ingenting, og vi gør det alle døgnets timer og alle årets dage.

Vi ved, at hvis et problem først er så overvældende, at det skal løses med det samme, så skal det virkelig også bare løses med det samme. Vi kan derfor være hos dig på mindre end to timer i næsten alle tilfælde, og vi går ikke igen, før dit problem er løst, så du kan komme videre med din hverdag.

Erfarne og perfektionistisk VVS til dig i Ordrup

Du skal kunne stole på, at alle opgaver bliver løst ordentligt og ikke mindst lovligt, og det kan vi garantere, da alle vores VVS’ere er fuldt autoriseret efter alle kunstens regler.

Du kan ikke finde nogen i Ordrup med vores erfaring og perfektionisme, og dette vil altid komme dig til gavn, når du bestiller os til at lave en opgave.

Med over 26 års erfaring har vi set og oplevet det meste, og vi har endnu ikke mødt en opgave, vi ikke kunne klare. Vi kan derfor love dig, at med os som din partner, så bliver alle opgaver lavet med fokus på sikkerhed og perfektionisme.

Ring til os i dag

Hvis du står og mangler en erfaren og autoriseret VVS’er, så ring til os med det samme på 70 77 79 22.

Vores personale vil sidde klar til at give dig et uforpligtende tilbud på lige det, du står og mangler. Vi lytter altid til dine behov og sætter os ind i din situation, så vi sammen kan finde den bedste løsning til glæde og gavn for dig.